Billeje i Washington D.C. Reagan Lufthavn

Bestil din billeje i Washington D.C. Reagan Lufthavn og oplev forbundshovedstaden Washington i den nordøstlige del af USA med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig.

Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Washington, der rummer både Kongressen, Det Hvide Hus, Højesteret, Udenrigs-ministeriet og mange andre regeringsbygninger,  foruden mange vigtige kulturinstitutioner, såsom The National Gallery of Art, The National Archives og et af verdens mest omfattende biblioteker, The Library of Congress..

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Washington, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve forbundshovedstaden og det nordøstlige USA i dit helt eget tempo.

Ronald Reagan lufthavn

Ronald Reagan Washington lufthavn. Foto-kredit: Daniel X. O’Neil. Oploadet under licensen CC BY 2.0.

Information om Washington D.C. Reagan Lufthavn

Washington D.C. Reagan Lufthavn bærer det officielle navn Ronald Reagan Washington National Airport (undertiden kaldes den bare for Reagan National Airport) og har lufthavnskoden DCA. Den ligger på adressen Arlington, Virginia 22202, USA, ca. 7 kilometer syd for forbundshovedstaden Washington D.C.´s centrum.

Lufthavnen er den mindste af de to lufthavne, der ligger tæt på Washington D.C., hvoraf den anden er  Washington Dulles International Airport, der ligger ca. 48 kilometer fra Washington D. C´s centrum. Der er fire terminaler i lufthavnen og omkring 23 millioner passagerer, der rejser igennem dem om året.

Blandt de flyselskaber, der opererer fra lufthavnen, har American Airlines den største markedsandel (50%) af lufthavnens mere end 290.000 flyaktiviteter hvert år.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Washington D.C. Reagan Lufthavn

Der er flere store internationalt kendte biludljeningsfirmaer tilstede i Washington D.C. Reagan Lufthavn, herunder herunder Budget, Enterprise, Hertz, Avis og Alamo. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i lufthavnen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Washington og det nordøstlige USA. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Washington D.C. Reagan Lufthavn online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til lufthavnen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Washington D.C. Reagan Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Washington D.C. Reagan Lufthavn

Der findes mange interessante og seværdige steder i staten i den nordøstlige del af USA, som du kan opleve med en lejebil fra Washington D.C. Reagan Lufthavn, foruden naturligvis byen Washington selv, der byder på masser af store kulturelle og historiske oplevelser og seværdigheder.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Washington D.C. Reagan Lufthavn, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af lufthavnen.

  • Washington D. C. (ca. 7 km)
  • Silver Spring (ca. 17 km)
  • Rockville (ca. 36 km)
  • Gaithersburg (ca. 45 km)
  • Baltimore (ca. 70 km)
  • Annapolis (ca. 60 km)

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Andre nyttige links

Læs mere om Washington D.C. på byens officielle hjemmeside for turisme og besøgende. Den giver mange gode oplysninger om attraktioner og seværdigheder.

Find den billigste lejebil i Washington D.C. Reagan Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her