Billeje Jersey City

Bestil din billeje i Jersey City i delstaten New Jersey med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i New Jersey og det østlige USA.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Jersey City, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Jersey City og delstaten New Jersey i dit helt eget tempo.

Jersey City

Jersey City. Foto-kredit: Dan DeLuca. Oploadet under licensen CC BY 2.0.

Information om Jersey City

Jersey City ligger i Hudson County på halvøen Bergen Neck i delstaten New Jersey, mellem Hudson River, Upper New York Bay, Hackensack River og Newark Bay. Med omkring 247,000 indbyggere er det den andenstørste by i New Jersey – efter Newark – og er blandt de 75 største byer i USA. Byen er bl.a. kendt som et vigtigt transport- og produktionscenter i havne-området Port of New York and New Jersey.

De største seværdigheder i byen inkluderer blandt andet Empty Sky – 9/11 Memorial, Liberty State Park, Liberty Science Center, Statue Cruises, Liberty Landing Marina, Historic Jersey City & Harsimus Cemetery, Pole Position Raceway, Lowe’s Jersey Theatre m.fl.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Jersey City

Der er pt flere store internationalt kendte biludlejningsfirmaer tilstede i Jersey City, såsom Enterprise, Budget og Avis, der har kontorer flere steder i byen. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i byen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Jersey City og delstaten New Jersey. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Jersey City online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Jersey City, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Nærmeste lufthavn

Den nærmeste internationale lufthavn er Newark internationale lufthavn med lufthavnskoden EWR, som ligger kun omkring 17 kilometer fra byen. Du kan læse om billeje i Newark lufthavn her.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Jersey City

Der findes mange interessante og seværdige steder i det østlige USA, som du kan opleve med en lejebil fra Jersey City, foruden naturligvis Jersey City selv, der byder på masser af store kulturelle og historiske seværdigheder.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Jersey City, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af byen.

  • New York City, centrum (ca. 7 km)
  • Philadelphia, Pennsylvania (ca. 146 km)
  • Scranton, Pennsylvania (ca. 191 km)
  • Hartford, Connecticut (ca. 192 km)
  • Allentown, Pennsylvania (ca. 144 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i New Jersey her.

Find den billigste lejebil i Jersey City Find Billeje her --> Sammenlign priser her