Billeje i Anaheim

Besøg Disneyland i Anaheim USA i din lejebil Foto kilde: Disneyland

Medens de fleste gæster tager til Anaheim for at besøge det verdensberømte Disneyland, kan der være andre gode grunde til at besøge denne afslappede by mellem Los Angeles og San Diego i Califonien. Mange familievenlige restauranter, hoteller og legepladser er spredt rundt omkring i centrum, som gør det til et perfekt sted at opholde sig med børn. Bestil en billig billeje i Anaheim igennem CarTrawler, der samarbejder med alle biludlejningsselskaber i USA så du kan få den bedste pris på din lejebil.

Ikke kun Mickey

Det er ikke kun Mickey som tilbyder på underholdning. Den nærliggende Knott’s Berry Farm er et fantastisk eventyrland fyldt med rutsjebaner og spændende køretøjer. Men selvfølgelig, det er Disneyland, som er Anaheim’s hovedattraktion. Den allerførste forlystelsespark i verden, det er et magisk, farverigt og uforglemmelig sted, med alt lige fra lysshows til vandrutsjebaner. Man skal bruge mindst et par dage til at fordøje alle disse spændende ting i Disneyland Resort, og det er endda nden man besøger det nye Downtown Disney område. Dette nye område er fyldt med barer, restauranter, butikker, souvenir butikker og underholdning for alle aldre. Det store World of Disney stormagasin har et bredt udvalg af Disney varer, som kan gøre et hvert barn lykkelig!

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Anaheim

Billeje i Anaheim er billig og nemt med Billeje.info -online med billeje specialisten. Disneyland, det nyeste “sjoveste sted på jorden”, blev bygget i Anaheim i 1955. Det ligger lunt og godt i det berømte Orange County, og Anaheim er lys, attraktiv og livlig – også selv om man ikke er tæt på Mickey Mouse og hans venner! CarTrawler har billeje fasciliteter i Anaheim og i lufthavnen og lokale udlejninger i bymidten over hele USA f.eks. New York, Albany, Los Angeles, San Francisco, Miami, Orlando, Tampa, Key West, New Orleans, Memphis, Chicago, Denver, Cleveland, Las Vegas og Atlanta.

Læs mere om Disneyland i Anaheim

Det er ikke kun i USA du finder Disneyland, læs f.eks her om billeje i Disneyland Paris

Oplev Anaheim med bil

Lej en bil i Anaheim og du kan udforske området på egen hånd og i eget tempo. Det er let at komme til Disneyland hver morgen, hvis du bor i byen og kan køre direkte herfra til parken. Du kan ligeledes fortsætte din rejse herfra, hvad enten du er på vej mod LA eller til San Diego. Få flere informationer og rejsetips på Anaheims egen hjemmeside

Billigste billeje i USA

Billeje.info har udlejningsfaciliteter i Anaheim og i lufthavnen samt i bymidten. I søgemaskinen fra CarTrawler kan du søge efter lejebiler over hele USA, fra New York til Florida. Bestil din billeje online og få fordel af de lave priser.

Læs mere om billeje i Anaheim og andre byer i hele USA

Find den billigste lejebil i Anaheim Find Billeje her --> Sammenlign priser her