Billeje i Palm Springs Lufthavn

At have en lejebil ventende i lufthavnen, klar til når man ankommer, er noget de fleste rejsende vil sætte pris på, uanset om de rejser til en travl storby eller til en afslappende ferie i naturen. Det samme er tilfældet for mange rejsende, der ankommer til Palm Springs International Airport.

Palm Springs International Airport
Der er flest flyforbindelser til Palm Springs Lufthavn om vinteren. Foto: Visitor7, CC BY-SA 3.0

Lufthavnen

Palm Springs Lufthavn, der ligger omkring 3 kilometer øst for det centrale Palm Springs, er en international lufthavn. De internationale ruter begrænser sig dog til destinationer i Canada, som sammen med ruter til adskillige byer rundt om i USA årligt benyttes af godt 2 millioner rejsende.

Selvom Palm Springs Lufthavn således er forholdsvis lille sæsonlufthavn med kun omkring 100 daglige flyvninger fordelt på et dusin flyselskaber, så summer lufthavnen af liv. Ved at have en lejebil klar i lufthavnen, så undgår man den trængsel, der ofte opstår, når man bruger offentlig transport.

Som så mange andre lufthavne rundt om i verden blev Palm Springs Lufthavn oprindeligt etableret til brug for luftvåbnet i 1939. Allerede i 1946 kom lufthavnen dog på private hænder, og i 1961 blev lufthavnsområdets opkøbt af byen. I dag er lufthavnen en af de foretrukne indgangsporte til den populære ferieby i ørkenen.

Palm Springs er en af de varmeste byer i USA, hvor temperaturen midt på sommeren regelmæssigt når op på 41-45°C. Det er derfor primært i vintersæsonen med dens mere komfortable temperaturer, at der ankommer mange ferierejsende til Palm Springs Lufthavn. Særligt på denne årstid er det derfor vigtigt, at du har en reservation på billeje hjemmefra.

Biludlejning Palm Springs Lufthavn

Hvis du ikke vil praje en taxi eller rejse videre med bus, er der heldigvis gode muligheder for at leje en bil, når du ankommer til Palm Springs International Airport (PSP). Trods lufthavnens beskedne størrelse, er der således talrige biludlejningsfirmaer, som servicerer de passagerer, der ankommer til Palm Springs Lufthavn. Derfor kan du for eksempel leje en billig bil hos enten Hertz, National, Avis, Alamo, Dollar eller Enterprise, der alle er repræsenteret i ankomstterminalen. Derudover er der et par mindre, lokale udlejere uden for lufthavnsområdet, som også gerne leverer lejebiler til terminalen.

Uanset om du er på en forretningsrejse, eller om du er turist på eventyr, så kan du nemt og komfortabel udforske denne del af Californien i en billig lejebil fra Palm Springs lufthavn. Det anbefales at bestille biludlejning i Palm Springs Lufthavn hjemmefra. Det kan du hurtigt gøre i søgemaskinen øverst her på siden med blot én enkelt søgning. Du skal blot angive den ønskede lejeperiode, hvorefter der automatisk søges efter de billigste priser på billeje fra de forskellige biludlejningsselskaber i lufthavnen.

Mange muligheder med billeje i Palm Springs Lufthavn

Palm Springs har været en populær resortby siden 1950’erne, hvor filmstjernerne fra Hollywood først begyndte at komme hertil, når de trængte til en pause fra livet i filmbyen. I dag er området især populært blandt pensionister, men der er mange aktivitetsmuligheder og kulturelle tilbud for besøgende i alle aldre. Palm Springs er blandt andet hvert år vært for den populære Coachella Music Festival.

Har du en bil til rådighed, kan du for eksempel nemt køre en tur ud til The Indian Canyons for at vandre en tur i den smukke natur. Der er desuden ikke ret langt til den berømte Joshua Tree National Park. Er det storbyoplevelser, du søger? Bestiller du billeje i Palm Springs Lufthavn, har du også spændende byer som San Diego og Los Angeles inden for din rækkevidde.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære destinationer inden for rækkevidde

  • The Indian Canyons
  • Idyllwild
  • Joshua Tree National Park
  • San Diego
  • Los Angeles

Du kan læse meget mere om mulighederne i og omkring Palm Springs på byens officielle hjemmeside for turister og besøgende.

Find den billigste lejebil i Palm Springs Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her