Billeje San Jose Lufthavn

San Jose og omgivelser byder på mange interessante seværdigheder, her er det en del af universitetet. Foto: roarofthefour

Bestil din billeje i San Jose Lufthavn hjemmefra og spar mange penge. Med en lejebil kommer du nåde nemt det sidste stykke fra lufthavnen ind til San Jose og har friheden til at udforske resten af regionen i dit eget tempo. I søgemaskinen her på Billeje.info kan du nemt søge efter de billigste priser på biludlejning i San Jose Lufthavn.

Lufthavnen

San Jose Lufthavn ligger cirka 6 kilometer nordvest for selve San Jose, der er den største by i det såkaldte San Francisco Bay Area og den uofficielle hovedstad i Silicon Valley. Placeringen tæt ved byen er naturligvis en fordel for de rejsende, men har dog betydet, at lufthavnen er begrænset i sine udvidelsesmuligheder. Tilsvarende betyder lufthavnens placering, at der er begrænsninger på, hvor høje bygninger der må bygges i San Jose.

Ikke desto mindre har San Jose Lufthavn de senere år oplevet en stærk vækst i passagertallet og benyttes nu årligt af omkring 14 millioner rejsende. Oplandet til lufthavnen omfatter da også næsten 4 millioner mennesker, som i San Jose Lufthavn har en hurtig forbindelse til både resten af  USA og mange destinationer ude i verden.

Lufthavnens officielle navn er Norman Y. Mineta San Jose International Airport (SJC). Lufthavnen er således opkaldt efter Norman Mineta, en lokal politiker som blandt andet tjente under George W. Bush og Bill Clinton. Der er to terminaler i lufthavnen, A og B, som efter en omfattende moderniseringen i 2010 har alt det, du har brug for. Her findes således talrige spisesteder og et godt udvalg af butikker, samt alle de andre faciliteter, man forventer at finde i en moderne lufthavn. Det inkluderer naturligvis biludlejningsselskaber, som er samlet i et ‘Rental Car Center’.

Biludlejning San Jose Lufthavn

Har du bestilt billeje i San Jose Lufthavn, skal du efter ankomst blot begive dig mod ‘Rental Car Center’. Dette finder du lige over for Terminal B. Så ankommer dit fly til denne terminal, skal du efter bagageudlevering blot krydse fodgængerfeltet over Airport Drive. Ankommer i Terminal A, skal du tage en shuttlebus til billejecenteret.

Talrige biludlejningsselskaber betjener San Jose Lufthavn såsom Alamo, Budget, Dollar Hertz og National. Det er derfor normalt ikke noget problem at finde en lejebil, som passer til dine behov. Det store udvalg betyder dog, at det kan betale sig at tjekke priser hjemmefra. Det kan du nemt gøre i søgemaskinen her på Billeje.info, som indhenter priser fra alle udlejerne.

Der er gode vejforbindelser videre fra lufthavnen. Mod syd afgrænses den således af I-880, mod øst af Highway 87 og mod nord af Highway 101, så i en lejebil kommer du nemt rundt i Silicon Valley og San Francisco Bay Area.

Derfor skal du leje en bil i San Jose Lufthavn

Skal du blot ind til centrum af San Jose, kan taxi eller shuttlebus være en lige så god løsning som en lejebil. Har du derimod planer om også at udforske andre dele af ‘Bay Area’, er der ikke noget som overgår billeje i komfort og fleksibilitet. Det er nemt at komme omkring i Californien i bil, og med billeje slipper du helt for at skulle bruge energi på at planlægge dine ture med offentlig transport.

Har du valgt at leje en bil i San Jose Lufthavn, tager det dig ikke mere end en halvanden times tid at køre nordpå til San Francisco. Der er dog mange andre byer og seværdigheder i området, som er værd at besøge. Vil du på en længere ‘road trip’, ligger det selvfølgelig ligefor at følge Highway 1 mod nord eller syd og opleve de mange spektakulære landskaber og charmerende byer langs den californiske kyst.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære destinationer inden for rækkevidde

Herunder kan du se et lille udpluk af de mange interessante byer og seværdigheder inden for rækkevidde af San Jose Lufthavn med billeje. Vil du nå endnu længere omkring, kan du eventuelt overveje muligheden for at benytte en-vejs-billeje. De fleste biludlejningsselskaber tilbyder dig således at afhente og aflevere din lejebil forskellige steder.

Nyttige links

Lufthavnens egen hjemmeside

Find den billigste lejebil i San Jose Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her