Billeje i Sacramento Lufthavn

Lander du i Sacramento Lufthavn? Så bør du bestille din billeje i forvejen. Der er mange seværdigheder i selve Sacramento og med en lejebil, har du et godt udgangspunkt for at udforske resten af Californien.

Sacramento International Airport. Foto: Prayitno, CC BY 2.0

Lufthavnen

Sacramento Lufthavn ligger 16 km nordvest for centrum af Sacramento, Californiens hovedstad. Lufthavnen betjenes af et dusin flyselskaber med direkte ruter til det meste af USA. Så med en enkelt mellemlanding kan du også flyve hertil fra Skandinavien.

Lufthavnen, som officielt hedder Sacramento International Airport (SMF), har to terminaler, A og B, hvor du finder et godt udvalg af spisesteder, caféer og butikker. Derudover finder du alle de faciliteter i Sacramento Lufthavn, som man kan forvente at finde i en lufthavn, der benyttes af mere end 12 millioner passagerer årligt, inklusiv et godt udvalg af biludlejningsselskaber.

Der er ganske vist busforbindelse til lufthavnen, men den nemmeste måde at komme videre er med billeje. Der kører en shuttlebus fra begge lufthavnens terminaler hvert 10. minut til det område, hvor alle biludlejningsselskaberne holder til. Her finder du udlejere som Alamo, Avis, Dollar Rent a Car og National. Sacramento Lufthavn betjenes dog også af et par biludlejningsselskaber, som holder til uden for lufthavnsområdet. De tilbyder normalt afhentning af kunder ved terminalen.

Oplev Sacramento med biludlejning

Sacramento er inddelt i fire områder; centrum, sydvest, sydøst og nord for The American River. Turistattraktionerne er ikke koncentreret i et bestemt område, de er snarere spredt ud over alle fire områder.

Det kan anbefales at sætte tid af til at besøge hvert enkelt område, så du ikke går glip af alt det spændende, som byen har at byde på. Du bør også besøge den ældste del af byen; Sutter’s Fort, også kendt som Old Sacramento. Her finder du hyggelige brostensbelagte gader, hvor der er en udpræget spansk atmosfære. Mange af bygningerne i området er over 150 år gamle, og du kan sågar tage en køretur på et historisk damptog.

Udforske Californien med billeje i Sacramento Lufthavn

Ved at leje en billig bil i Sacramento lufthavn, så kan du nemt komme rundt til alle de seværdigheder, du ønsker at opleve på din ferie i Californien.

Du finder hurtigt den billigste lejebil i lufthavnen ved at bruge søgemaskinen her på Billeje.info. Du skal blot angive, hvornår du har brug for din bil for at få en oversigt over de aktuelt bedste tilbud fra de forskellige biludlejere i lufthavnen.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære destinationer indenfor rækkevidde

Californien byder på nogle af de mest berømte byer og seværdigheder i USA, og med billeje i Sacramento Lufthavn er mange af dem inden for din rækkevidde.

  • Lake Tahoe
  • San Francisco
  • Napa Valley
  • Reno

Nyttige links

Officiel hjemmeside for lufthavnen

Find den billigste lejebil i Sacramento Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her