Billeje i Long Beach Lufthavn

Palmer. godt vejr og strand kendetegner Long Beach. Vil man lidt rundt, er det godt med en lejebil. Foto: Matthew Andrew

Der findes tre lufthavne, som servicerer Long Beach. Hvis du planlægger at holde ferie i Long Beach, så kan det dog anbefales at benytte Long Beach Airport, da det er her de fleste indenrigs- og internationale fly ankommer. Ligeledes betragtes Long Beach Airport som den reneste og mest velorganiserede i staten.
Når man befinder sig i Long Beach, så er der masser af seværdigheder at opleve. Gå ikke glip af chancen for at opleve Queen Mary på Queen Highway. Dette er et historisk skib, som var i kamp under Anden Verdenskrig. Man kan deltage i en rundvisning på skibet.

Et andet sted man ikke bør gå glip af, er Aquarium of the Pacific. Dette er et af de største akvarier i landet og kan prale af omkring 1000 arter af fisk og havdyr. Der findes 19 store akvarier og 32 mindre akvarier på stedet. Akvariet har åbent hver dag, undtaget til jul, så man kan besøge stort set når som helst man er i Long Beach.

Biludlejning i Long Beach lufthavn

Når du ankommer, er det en god idé, at få fat i en lejebil, da Long Beach er en stor by, og det kan nemt blive uoverskueligt, at benytte den offentlige transport.

Det er dog nemt at parkere i byen, og parkering er som regel gratis. At leje en bil i Long Beach er bestemt den bedste måde, at få det meste ud af sit besøg.

Læs mere om Long Beach på byens officielle hjemmeside

Find den billigste lejebil i Long Beach Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her