Fresno

Bestil din billeje i Fresno i Californien med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i .

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Fresno, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Fresno og Californien i dit helt eget tempo.

Kearney Boulevard i Fresno

Den berømte Kearney Boulevard i Fresno. Foto-kredit: Gemini2525 – commons.wikimedia. Oploadet under licensen CC BY-SA 3.0.

Information om Fresno

Fresno er en by i delstaten Californien i San Joaquin Valley. Byen, der har omkring en halv million indbyggere, ligger omkring 500 kilometer sydøst for San Francisco og besøges ofte af turister, der er på bilferie i denne del af USA.

Byen er kendt for at have mere end 300 solskinsdage om året. Nogle af de mest populære turistattraktioner i Fresno er Fresno Metropolitan Museum of Art and Science, som er et interessant videnskab og kunstmuseum, Fresno Art Museum, som er et museum for moderne kunst, der også viser film og er vært for konferencer og koncerter, og Old Fresno Water Tower, som er et vandtårn fra 1894.

Yosemite National Park (placeret i Sierra Nevada) ligger 130 km fra Fresno og er kendt for sine granitklipper, vandfald, mammut-træer og floder. Nationalparken er en stor turistattraktion og er klassificeret som et UNESCO World Heritage site.

Billeje i Fresno

Der er pt flere store internationalt kendte biludljeningsfirmaer tilstede i Fresno, såsom Enterprise, Hertz og Avis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i byen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Fresno og Californien. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Fresno online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Fresno, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Nærmeste lufthavn

Den nærmeste lufthavn er Fresno Yosemite International lufthavn med lufthavnskoden FAT, der ligger kun 11 km nordøst for centrum af byen. Fra lufthavnen er der forbindelse til den større californiske lufthavn San Francisco lufthavn, der ligger omkring 300 km fra byen.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Fresno

Der findes mange interessante og seværdige steder i Californien, som du kan opleve med en lejebil fra Fresno, foruden naturligvis Fresno selv, der byder på masser af store kulturelle og historiske seværdigheder.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Fresno og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af byen.

  • Visalia (ca. 70 km)
  • Bakersfield (ca. 176 km)
  • San Jose (ca. 242 km)
  • San Francisco (ca. 300 km)
  • Los Angeles (ca. 353 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Californien her.

Find den billigste lejebil i Fresno Find Billeje her --> Sammenlign priser her