Billeje i Santa Barbara Lufthavn

Brug for billeje i Santa Barbara Lufthavn i Californien? Her på Billeje.info er det nemt at sammenligne priser på billig billeje i USA. Med en lejebil ligger de mange berømte byer og seværdigheder i Californien og det vestlige USA inden for din rækkevidde. Samtidig slipper du for at bekymre dig om, hvordan du kommer videre fra Santa Barbara Lufthavn.

Santa Barbara Lufthavn
Santa Barbara Lufthavn fik en ny terminalbyning i 2011. Foto: Pixabay

Lufthavnen

Santa Barbara Lufthavn ligger helt ude ved kysten mindre end et kvarters kørsel fra Santa Barbara, der markerer overgangen mellem det nordlige og det sydlige Californien. Lufthavnen hedder officielt Santa Barbara Municipal Airport (lufthavnkoden SBA), og som navnet antyder, er det tale om en indenrigslufthavn. I skrivende stund tilbyder en god håndfuld nationale flyselskaber forbindelser til destinationer i resten af USA. Med et enkelt stop i for eksempel Los Angeles eller Las Vegas, kan du rejse hertil fra det meste af verden.

Santa Barbara Lufthavn har et par caféer og en bladkiosk. Derudover er gratis Wifi til at fordrive tiden med indtil din flyafgang. En lokal bus har stoppested på Moffett Road overfor terminalen. Derudover tilbyder de lokale hoteller ofte shuttle forbindelser til lufthavnen, og du kan normalt praje en taxi. I de fleste tilfælde er den bedste løsning dog at leje en bil i Santa Barbara Lufthavn, hvilket der er rig mulighed for.

Find biludlejning i Santa Barbara Lufthavn

Til trods for at Santa Barbara Lufthavn sammenlinget med de store lufthavne i Californien er en lilleput, er der et godt udvalg af biludlejningsselskaber i lufthavnen. Aktuelt inkluderer udlejerne på lufthavnsområdet firmaer som Alamo, Avis, Dollar, Enterprise og Hertz. Derudover er der firmaer lidt længere væk, som ligeledes betjener lufthavnen.

Bestil din lejebil i Santa Barbara Lufthavn ved hjælp af søgemaskinen her på siden, hvis du nemt vil sammenligne priser fra de forskellige udlejere. Du skal blot angive den ønskede lejeperiode, så får du efter få sekunder en oversigt med tilbud fra de forskellige biludlejningsselskaber i lufthavnen. Er du kun interesseret i bestemt bilstørrelser, eller vil du kun leje fra udvalgte firmaer, kan du med fordel bruge filterfunktionen til at indsnævre søgeresultatet.

Udforsk Californien med billeje i Santa Barbara Lufthavn

Benytter du dig af billeje, er Santa Barbara Lufthavn et godt udgangspunkt for en bilferie i Californien og det vestlige USA. Der er for eksempel ikke mere end et par timers kørsel ned langs kysten til Los Angeles, men også mange andre byer og attraktioner er inden for din rækkevide. Når du har en lejebil til rådighed, er det for eksempel oplagt at følge en del af del berømte Highway 1 langs Californiens kyst.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære destinationer inden for rækkevidde

Nyttige links

Lufthavnens egen hjemmeside

Find den billigste lejebil i Santa Barbara Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her