Billeje Oakland

Oakland ligger i staten Californien og er den tredje-tørste by i San Francisco Bay, den ottende-største by i staten, og den 47.-største by i USA med en befolkning på omkring 400.000. Det er en stor havneby og den travleste havn for San Francisco Bay og hele det nordlige Californien. Byen tjener desuden som et vigtigt transport-knudepunkt og handelscenter for hele regionen og er også den vigtigste by i den del af  San Francisco Bay-regionen, som er kendt som East Bay.

Billigste billeje i Oakland

I søgemaskinen foroven kan du finde den billigste billeje i Oakland, idet den sammenligner priser på lejebiler fra mere end 500 biludlejningsselskaber, og  du har således mulighed for at booke din lejebil i Oakland nemt, hurtigt og sikkert online, allerede inden du ankommer til byen. I prisen på biludlejning i Oakland er blandt andet inkluderet fri kilometer, ansvarsforsikring, gratis afbestilling, auto-hjælp, tyveri-forsikring, alle skatter – og der gemmer sig ingen skjulte gebyrer i prisen.

For at give dig optimale forberedelse til din leje af bil i Oakland byder vi også på masser af information, gode råd og tips om biludlejning her på Billeje.info, således at du er klædt ordentligt på, inden du skal hente din lejebil i Oakland. Du kan f.eks. finde nyttige tips i vores FAQ, dvs. de mest stillede spørgsmål om billeje, hvor du bl.a. kan læse om regler omkring chauffør, kørekort, forsikring, gebyrer, afbestilling, og mange andre relevante spørgsmål vedrørende reservation af lejebil i Oakland og andre steder i udlandet.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Infrastruktur i Oakland

Oakland betjenes af flere store motorveje, som gør byen til et trafikalt og infrastrukturelt centrum i San Francisco Bay-området: Interstate 580 (MacArthur Freeway) går mod sydøst mod Hayward og ender til sidst i Californiens Central Valley; Interstate 880 (Nimitz Freeway) løber mod syd til San Jose, og Eastshore Freeway ( Interstate 80 / I-580) løber mod nord, hvor den skaber forbindelse til Sacramento og San Rafael

Interstate 980 (Williams Freeway) begynder sin østgående rejse på I-880 i Downtown Oakland, før den konverterer til State Route 24 (Grove Shafter Freeway) ved I-580. State Route 13 begynder som Warren Freeway på I-580, og løber derefter gennem en naturskøn dal i Montclair District, før den når frem til Berkeley

To undersøiske tunneler, Webster- og Posey-tunnelerne, forbinder hovedøen Alameda med downtown Oakland, og dukker op til overfladen igen i Chinatown. Hertil kommer, at Park Street-broenFruitvale-broen, og High Street-broen tilslutter Alameda til East Oakland via Oakland Estuary.

Lufthavne

Indbyggerne i Oakland har adgang til de tre store lufthavne i San Francisco Bay-området: Oakland Internationale Lufthavn, San Francisco Internationale Lufthavn og San Jose Internationale Lufthavn.

Oakland Internationale Lufthavn ligger inden for Oaklands by-grænser omkring 4 km syd for centrum og har flyvninger til både indenlandske og internationale destinationer, herunder snart til Skandinavien via to nye lavpris-ruter til og fra Oslo og Stockholm, der åbnes i løbet af foråret 2014.

Læs mere om billeje i Oakland Internationale Lufthavn

Klima

Oakland har et fantastisk klima, ja ifølge National Oceanic og Atmospheric Administration har Oakland faktisk det bedste klima blandt alle amerikanske byer. Oaklands klima er et såkaldt tempereret middelhavsklima med varme og tørre somre og milde og fugtige vintre. Normalt er den varmere end San Francisco tættere på kysten, men køligere end San Jose længere inde i landet. 

Dens position på San Francisco Bay betyder, at den nordlige del af byen af og til kan opleve havtåge. Byen ligger dog tilstrækkeligt langt inde i landet til, at tågen ofte brænder ud ved middagstid, således at byen har de typiske californiske sol-dage. 

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du har også mulighed for at finde andre populære biludlejnings-destinationer i USA her på siden, bl.a. Los Angeles lufthavn, Miami lufthavn og San Francisco lufthavn.

Find den billigste lejebil i Oakland Find Billeje her --> Sammenlign priser her