Billeje i Serbien

Serbien er kun halvt så stor som Danmark, men er alligevel et land rigt på historie, kultur og naturskønhed. Besøger du dette lille land i Balkan, kan du med en lejebil udforske en bred vifte af attraktioner lige fra spændende byer som Beograd med den rige kulturarv og pulserende natteliv til den fantastiske natur i landets mange nationalparker med bjerglandskaber, som indbyder til vandreture og riverrafting.

Alt i alt er Serbien et undervurderet rejsemål, hvor der venter dig mange unikke og varierede oplevelse. Det gælder, hvad enten din interesse er inden for kultur, historie eller udendørs aktiviteter. Vil du opleve mest muligt, bør du leje en bil i Serbien. Billeje giver dig fuld bevægelsesfrihed og lejepriserne er generelt lave.

I søgemaskinen her på siden finder du nemt den billigste billeje i Serbien. Med blot et par input fra dig finder og sammenligner søgemaskinen hurtigt ledige lejebiler og priser fra alle biludlejningsselskaber i Serbien.

Beograd. Foto: Dimitrije MilenkovicUnsplash

Find billig billeje i Serbien med fri kilometer og afbestilling

Når du bruger søgemaskinen her på siden til at sammenligne priser fra biludlejningsfirmaer, kan du frit vælge, hvor i Serbien du vil afhente din lejebil. Der er dog typisk størst udvalg af udlejere i de større byer og lufthavne. Find for eksempel den ideelle lejebil til din ferie i Nikola Tesla Airport (BEG) ved hovedstaden Beograd eller hos en udlejer i smukke Novi Sad.

Billeje.info har altid de senest opdaterede priser på lejebiler i hele Serbien. Du slipper derfor helt for at tjekke hver prisen hos hver enkelt biludlejer, hvilket desuden kan være ret tidskrævende at gøre selv. Booker du din lejebil online her på Billeje.info, står den klar til dig, når du ankommer til din destination. Ved at booke online kan du desuden nyde godt af, at du får den billigste pris – især hvis du er ude i god tid.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Nemt at udforske Serbien i lejebil

Landskabet i Serbien er meget varieret. I nord danner floden Donau en del af grænsen til Kroatien, løber tværs gennem Beograd og danner derefter grænse mod Rumænien i øst. Gennem de frugtbare sletter mod nord løber også floderne Tisa, Drava og Sava samt Morava, som munder ud i Donau cirka 40 km øst for Beograd. Det sydlige Serbien og Kosovo er primært bjerglandskab. Disse skiftende landskaber oplever du bedst på egen hånd med billeje.

Krige og sanktioner i 1990’erne var ødelæggende for hele transportsektoren i Serbien. Ikke mindst NATOs bombardementer i 1999 gjorde mange veje ufremkommelige, og det krævede en stor indsats for at reparere vejnettet. Mange forestiller sig stadig, at Serbien er et land med veje fulde af huller. Det er dog mest et ufortjent ry, som ikke længere passer på virkeligheden. De fleste hovedveje er således af ganske god kvalitet og velholdte. Det er som regel først, hvis du forlader betalingsmotorvejene og de sekundære hovedveje, at du af og til møder hullede veje.

Generelt er prisniveauet for billeje lavt i Serbien. Benytter du mest de store betalingsmotorveje, kan dette dog godt løbe op. Men det er dog beskedne beløb sammenlignet med for eksempel broafgifterne herhjemme. Det er desuden ikke noget problem, hvis du også køre ad de mindre veje noget af tiden. Det gør du typisk alligevel som turist. Selvom turismen endnu ikke er stor som i nabolandene med adgang til Adriaterhavet, er man i Serbien ganske gode til at skilte med arkæologiske seværdigheder, klostre, monumenter osv. Det er desuden ikke svært at finde vej, da de fleste skilte bruger både det kyrilliske og latinske alfabet.

Krydsning af grænsen til Kosovo i lejebil

Bemærk at siden Kosovokrigen i slutningen af 1990’erne har Serbien og Kosovo haft et anspændt forhold. Kosovo løsrev sig på grund af krigen fra Serbien og erklærede i 2008 sin selvstændighed. Serbien anerkender dog fortsat ikke Kosovos selvstændighed. For dig som lejer en bil betyder det, at du have lov af biludlejningsfirmaet i Serbien til at krydse grænsen til Kosovo. Det betyder som minimum ekstra papirarbejde.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner i Serbien kan gælde særlige betingelser for din billeje som for eksempel en kilometerbegrænsning. Læs derfor altid lejebetingelserne godt igennem, før du foretager den endelige bestilling af din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler, som står bag søgemaskinen her på siden, kan finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip til at finde den helt rigtige lejebil er at benytte søgemaskinens filterfunktion. Du kan for eksempel bruge denne til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Flere informationer

Turistkontoret

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i ovenstående informationer i artiklen om billeje i Serbien som er skrevet i januar 2023.

Find den billigste lejebil i Serbien Find Billeje her --> Sammenlign priser her