Billeje i Rumænien

Billig billeje i Rumænien. Sammenlign priser på din leje bil med søgemaskinen her på Billeje.info, der søger efter priser på billig billeje fra de fleste biludlejnings-selskaber i Rumænien.

Guide om Rumænien

Rumænien ligger i den sydøstlige del af Centraleuropa og grænser op til Ungarn mod nordvest, Serbien mod sydvest, Bulgarien mod syd, Sortehavet mod sydøst, Ukraine mod øst og mod nord og Republikken Moldova til øst. Rumænien er det næststørste land i området, efter Polen.

Bukarest, hovedstaden i Rumænien er kendt for sine brede træforede boulevarder og smukke bygninger. Bukarest er Rumæniens største by og hovedstad, der idag er en travl storby. Det siges af Bukarest blev grundlagt på bredden af Dambovita floden af en hyrde ved navn Bucur, hvis navn betyder “glæde”.

Oplev Rumænien med billeje fra billeje.info

Den vidunderlige natur i Rumænien – oplev Rumæniens natur på egen hånd med billeje fra billeje.info. Foto: archer10 (Dennis)

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Biludlejning i Rumænien

Romænien har mange smukke bjerge, bølgende bakker, frugtbare sletter og talrige floder og søer som bare venter på at blive udforsket. Skove dækker mere end en fjerdedel af landet og er en af de rigeste i Europa. I skovene finder man blandt andet bjørne, hjorte, los, gemser og ulve. Alt denne smukke natur kan opleves ved hjælp af biludlejning.

Omkring en tredjedel af landet består af Karpaterne (også kendt som de transsylvanske Alper). En anden tredjedel er bakker og plateauer, rige med frugtplantager og vinmarker. Den sidste tredjedel er frugtbarre sletter der i vid udstrækning anvendes til landbrug. Vil man udforske disse områder gør man det lettest med biludlejning.

Udforsk Rumænien med en udlejningsbil

Med en udlejningsbil kan man opleve den mægtige Donau-flod, der løber 2877 km fra sine kilder i Tyskland til Sortehavet. Rejsende kan tilbringe flere da på at udforske de omkringliggende områder nær Donau floden og specielt fugleelskere vil kunne nyde godt af den højeste koncentration af fuglekolonier i hele Europa som netop findes her.

De mange labyrinter af kanaler der omkranses af piletræer og egetræer, viklet ind i lianer er et syn man ikke vil gå glip af og med en udlejningsbil kan man opleve dette på egen hånd. Dette er også det perfekte sted for de mange arter af fugle som kommer helt fra Kina og Afrika. Millioner af egyptiske hvide pelikaner ankommer her hvert forår for at opfostre deres unger, mens et lige antal arktiske gæs kommer her for at undslippe de hårde vintre i Nordeuropa.

Fugle er ikke de eneste beboere nær Donau floden. Der er også et rigt samfund af fisk og dyr såsom ræve og ulve, vildsvin og hjorte. Alt i alt kan 3450 dyrearter ses her, såvel som 1700 plantearter.

Find den billigste lejebil i Rumænien Find Billeje her -- data-src=