Billeje i Ukraine

Ukraine kornmark

Billeje i Ukraine til din ferie eller arbejde finder du nemt og hurtig her på Billeje.info. I søgemaskinen kan du sammenligne de billigste billeje priser fra alle biludlejningsselskaber i Ukranien. Du finder lejebiler i de større byer og alle internationale lufthavne.

Lej en billig bil online på Billeje.info til din ferie og spar penge på biludlejning

[Bemærk: På grund af krigshandlinger fraråder Udenrigsministeriet i skrivende stund alle rejser til Ukraine. Der er militær undtagelsestilstand og en meget høj sikkerhedsrisiko i hele landet. Nedenstående skal derfor læses med det forbehold]

Lej en bil i Ukraine

Ukraine er nok et af Europas mindst udforskede rejsemål. Men har du eventyr i hjertet, og lader du dig ikke slå ud af lidt praktiske udfordringer, er det et land med meget at byde på. Her kan du bade i Sortehavet, vandre oppe i Karpaterne eller plukke bær i vidtstrakte skove. Byerne spænder ligeledes fra den moderne storby og hovedstad Kyiv til små landbyer, hvor tiden synes at have stået stille siden Sovjettiden. Kulturelt er Ukraine også et mangfoldigt land, som afspejler en til tider omtumlet historie klemt mellem stormagter.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Oplev mere af Ukraine med billeje

Et af de mest brugte offentlige transportmidler i og mellem Ukraines større byer er minibusser, marshrutka, som kører mellem faste busstop, men også kan overtales til at holde andre steder. Til lange rejser mellem byer er toget dog at foretrække. Selvom det er gammelt og lidt slidt materiel, kører de generelt til tiden. Der er dog som regel ikke så mange afgange i løbet af dagen.

Vil du udforske Ukraine i eget tempo, er en lejebil et godt alternativ til bus eller tog. Vær dog opmærksom på, at mindre veje uden for de største byer generelt ikke er af vesteuropæisk standard. Vær også forsigtig, når du kører gennem landsbyer. Det er ikke usædvanligt at der går dyr på vejen til fare for trafikken. Du skal heller ikke være overrasket over at se hestevogne på vejen – selv på større hovedveje.

Ukraine er et stort land, og i nogle områder er der langt mellem større byområder. Derfor er mobilnettet heller ikke alle steder så pålideligt. Særligt dataforbindelsen kan være langsom. Langt de fleste vejskilte er på ukrainsk (det kyrilliske alfabet), så en GPS anbefales til at finde vej. Men bruger du din smartphone, kan det for en sikkerheds skyld anbefales at bruge en app med mulighed for at downloade de nødvendige kort på forhånd.

Ukraine er kendt for sit landbrug, der står for en stor eksport til resten af verden. Foto: Vian, CC BY-SA 4.0

Geografi og klima

Ukraine er Europas største land (Rusland ikke medregnet) og består for det meste af vidtstrakte sletter. De opdyrkede stepper omkring floden Dnipro (Dnjepr på russisk) i det centrale Ukraine hører til Europas bedste landbrugsjord. Et bælte af højslette strækker sig fra nordvest til sydøst. Der er kun egentlige bjergkæder i den vestligste del af landet, hvor Karpaterne ligger, samt på halvøen Krim. Mod nordvest breder sig et stort bælte af skovbevoksning og sump.
Den største del af landet har typisk fastlandsklima med kolde vintre og varme somre. Temperaturforskellene er størst i den østlige del af landet. Den sydlige del af Krim beskyttes af Krimbjergene og har subtropisk klima.

Bestil billig billeje i Ukraine

Det er en god ide at bestille din lejebil i god tid. I perioder kan der således være rift om de billigste lejebiler i Ukraine, ligesom du ikke kan være sikker på at få en bil af den ønskede type, hvis du bestiller i sidste øjeblik.

Find den billigste billeje i Ukraine i søgemaskinen øverst her på siden. Du kan bestille din lejebil med afhentning i landets større byer og lufthavne. Indtast blot hvor og hvornår du har brug for en bil, så giver søgemaskinen fra CarTrawler dig hurtigt én samlet oversigt over de aktuelt bedste tilbud fra de forskellige biludlejningsfirmaer.

Er du på udkig efter en bestemt størrelse bil, eller ønsker du at benytte en bestemt udlejer, kan du med fordel indsnævre søgeresultatet ved hjælp af filterfunktionen.

Der tages forbehold for fejl og ændringer i ovenstående artikel om billeje i Ukraine

Find den billigste lejebil i Ukraine Find Billeje her --> Sammenlign priser her