Billeje i Makedonien

Vil du have mest muligt ud af din rejse i Makedonien er billeje et oplagt valg. I søgemaskinen her på Billeje.info kan du nemt og hurtig sammenligne priser og finde ledige lejebiler fra alle biludlejningsselskaber i Makedonien.

Her får du nogle af vores tips og gode råd om billeje i Makedonien.

Kystlandskab i Makedonien. Lej bil på Billeje.info

Nyd ferie i Makedonien med billeje. Foto: Михал Орела

Makedonien på Balkanhalvøen er en forholdsvis ny stat, som først blev selvstændig i 1992 efter Jugoslaviens opløsning. Området som i dag er Makedonien, har dog en lang forhistorie som kulturel smeltekedel, og på din rejse vil du opleve en unik kombination af græsk, serbisk, bulgarsk og albansk kultur. Det er dog ikke kun de kulturelle seværdigheder, som gør det lille land til et interessant rejsemål. Friluftsentusiaster kan således for eksempel i nationalparken Mavrovo nyde godt af en smuk, uberørt natur, der indbyder til alt fra vandreing, klatring og skiløb.

Hovedstad

Det bjergrige Makedonien er generelt kedetegnet af små landsbyer spredt ud over landskabet, og hovedstaden Skopje med over en halv million indbyggere er en af de få rigtige storbyer. Her ligger landets politiske, økonomiske, og kulturelle centrum, hvor der sker en stor udvikling, men som på samme tid rummer Skopje et væld af spændende historiske seværdigheder.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Infrastruktur

Hovedveje og motorveje er generelt af god standard og med veludviklet forbindelser mellem de forskellige egne af landet. Vær dog opmærksom risikoen for huller i vejen og på at vejrforholdene kan skifte hurtigt, når du kører op i bjergene, specielt i foråret og efteråret. Der opkræves vejafgift for nogle motorveje i Makedonien, så husk at medbringe kontanter.

Lufthavne

Makedonien har to internationale lufthavne. Den største “Alexander the Great Airport” (SKP) ligger ca. 20 kilometer fra Skopje og er et oplagt valg, hvis du vil starte din rejse med kulturelle oplevelser i den spændende hovedstad. Der er dog også internationale flyforbindelser til “St.Paul the Apostle Airport” (OHD) tæt ved Ohrid, som ligger ved søen af samme navn og er et mindst ligeså interessant rejsemål, hvis du er historisk interesseret. Byen er en af Europas ældste og optaget på UNESCO’s liste over verdensarv.

Billigste billeje i Makedonien

Brug søgemaskinen oven over denne artikel til at finde den billigste billeje i Makedonien blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. I prisen for billejen er blandt andet inkluderet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyvesikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Find den billigste lejebil i Makedonien Find Billeje her --> Sammenlign priser her