Billeje i Armenien

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i Armenien. Her kan du finde gode råd om at leje en bil i det bjergrige land i det sydlige Kaukasus og i søgemaskinen også nemt finde den billigste billeje i Armenien fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Armenien – mellem Europa og Asien

Den tidligere sovjetrepublik Armenien ligger som et bindeled mellem Østeuropa og det vestlige Asien med grænser mod blandt andet Tyrkiet, Georgien og Iran. Armenien er i forhold til sine naboer et lille land med blot omkring 3 millioner indbyggere. Der lever dog også mange armeniere uden for landets grænser i blandt andet Georgien, i forskellige områder i Nordkaukasus samt andre dele af det tidligere Sovjetunionen.

Armenien er ikke et land ret mange danskere kender til, og beliggenheden i en til tider urolig region har ikke just bidraget til populariteten som rejsemål. Men det lille land i det sydlige Kaukasus er i dag sikkert og fredeligt med masser at tilbyde i form af spændende kulturhistorie og smuk natur. Udover de mange kulturelle oplevelser i hovedstaden Yerevan, gemmer for eksempel de bjergrige egne på store seværdigheder i form af gamle kirker og klostre, hvoraf nogle er optaget på UNESCO’s liste over verdensarv.

Folk som har rejst i Armenien, kan desuden berette om mødet med en utrolig gæstfri befolkning, et dejligt varmt klima og fantastiske kulinariske oplevelser.

Kloster i Armenien

Kloster i Armenien. Foto: Tommy and Georgie, Creative Commons.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Armenien

Turisme udgør endnu ikke en ret stor del af den armenske økonomi, men flere og flere internationale biludlejningsfirmaer åbner dog i disse år afdelinger i Armenien. Selvom vejene er i bedst stand i og omkring hovedstaden, er billeje da også en god mulighed for at besøge mange egne af Armenien. Vil du benytte billeje til at udforske landlige områder, kan det anbefales at leje en firehjulstrukket bil.

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Armenien blandt både internationale og lokale biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Find den billigste lejebil i Armenien Find Billeje her --> Sammenlign priser her