Billeje i Yerevan

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i Yerevan. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Yerevan, men kan i søgemaskinen herover også nemt finde den billigste billeje i Yerevan fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Yerevan – kultur og byliv

At man ikke altid skal skue hunden på hårene gør sig i høj grad gældende for Armeniens hovedstad Yerevan. Sovjettidens byggestil præger stadig førstehåndsindtrykket af byen, som desuden nogle steder fremstår lidt slidt. Men det til trods er byen et charmerende bekendskab med masser af liv i parker, på utallige caféer og ikke mindst et rigt kulturliv.

I Yerevan, som er på størrelse med København, finder du således et væld af kunstmuseer og gallerier med både klassisk og moderne værker. Hvad storbyen mangler i form af gamle, smukke historiske bygninger, finder du til gengæld i resten af Armenien. Mens det er nemt at komme rundt til fods i det centrale Yerevan, er billeje en mulighed for også at kombinere med spændende udflugter uden for byen. Benyt for eksempel den frihed en lejebil giver til at tage på udflugter til pilgrims-klosteret Khor Virap, Sevan-søen, Mt Aragats eller Vayots Dzor.

Pilgrims-klosteret Khor Virap

Pilgrims-klosteret Khor Virap. Foto: Seroujo, Creative Commons.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Yerevan

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Yerevan blandt de forskellige biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Armenien.

Find den billigste lejebil i Yerevan Find Billeje her --> Sammenlign priser her