Billeje i Zvartnots Yerevan Lufthavn

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i Zvartnots Yerevan Lufthavn. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Zvartnots Yerevan Lufthavn, men kan i søgemaskinen herover også nemt finde den billigste billeje i Zvartnots Yerevan Lufthavn fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Information om Zvartnots Yerevan Lufthavn

Zvartnots Yerevan Lufthavn ligger ved byen Zvartnots 12 kilometer fra Armeniens hovedstad Yerevan. Den internationale lufthavn er landets travleste og en af de mest benyttede i hele regionen.

Lufthavnen blev bygget i 1961, men har siden af flere omgange gennemgået store renoveringer og udvidelser, så den i dag er i stand til at modtage fly fra hele verden.

Det argentinsk ejet selskab Armenia International Airports CJSC overtog i 2001 driften af Zvartnots Yerevan Lufthavn på en 30 års aftale. Selskabet ejes af den armensk-argentinske forretningsmand Eduardo Eurnekian.

I 2013 betjente lufthavnen omtrent 1,7 millioner passagerer, men har takket være udvidelserne kapacitet til at modtage op imod 3,5 millioner rejsende årligt. Mange af lufthavnens brugere benytter billeje til at komme ind til hovedstaden eller videre til andre dele af Armenien.

Zvartnots Lufthavn

Zvartnots Lufthavn. Foto: Armenia The World, Wikimedia Creative Commons.

Læs mere om lufthavnen på den officielle hjemmeside her

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Zvartnots Yerevan Lufthavn

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Zvartnots Yerevan Lufthavn blandt mere end hundredvis af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Armenien.

Find den billigste lejebil i Zvartnots Yerevan Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her