Billeje i Finland

Finland har både storslået natur og moderne arkitektur. Nå det hele med en bil lejet gennem Billeje.info. Foto: Miika Silfverberg

Finland bliver mere og mere populært blandt turister. I den nordlige del ligger Lapland og i den sydlige del er der massere skønne søer og skove. Lige meget hvilken del du tager til, så skal du nok få en god oplevelse i dette uspolerede, smukke land med en bil lejet gennem Billeje.info.

Det er et oplagt land at udforske i bil. Der er et godt vejnetværk og massere af små “hemmelige” steder der bare venter på at blive udforsket. Faktisk er Finland det land i verden med flest F1 og Rally verdensmestre per indbygger – så du behøver ikke være bekymret for køreforholdene – dem bliver der taget god hånd om.

Et af de mest normale steder at afhente sin lejebil er i Helsinki Lufthavn. Herfra kan du tage til det smukke Lappeenranta hvor et cruise på Samaa-sø er en oplevelse man vil huske i lang tid. Fra Helsinki kan du også tage vestpå og besøge Turku – den gamle hovedstad og den ældste by i Finland.

I hjertet af Finland finder du byerne Tampere, Jyvaskyle, Kuopio og Joensuu hvor du også kan vælge at starte din billeje fra.

Hvis du vil opleve det magiske Santa Land så kan du afhente din billeje i Rovaniemi lufthavn i det nordlige Finland. Det er altid en god idé at bestille biludlejning i Finland hjemmefra – så er du også sikker på at få en ordentlig pris. Prøv vores søgemaskine som søger blandt alle de store biludlejningsselskaber og se om der er noget der passer dig.

Når vintern slipper sit tag i Finland, er tiden perfekt til en ferie med billeje. Kilde: Mikko Luntial

Lejebil i Finland

Tag på bilferie i Finland. Bestiller du billeje i Finland hjemmefra, kan du tage flyet til en af de finske lufthavne – mest brugt er nok Helsinki Lufthavn – og afhente din lejebil direkte i lufthavnen.

Finland har, som mange sikkert ved, nogle af verdens mest naturskønne områder, og er især kendt for sine mange søer og bestiller man biludlejning til sin ferie, har man rig mulighed for at køre ud og opleve landets flotte naturområder.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Oplev Finland med en lejebil til rådighed

Et af de mest populære destinationer i Finland er provinsen Lapland i den nordlige del af landet, som har formået at tiltrække mange turister de seneste år ved at arrangere en masse naturrelaterede arrangementer for disse. Tager I til Lapland, kan I blandt andet komme på tur med snescooter eller på ski.

Bestil biludlejning i Finland og kom nemt rundt på ferien

For de yngste turister i Finland, byder landet på en række sjove og spændende forlystelsesparker, som man igen kommer nemmest til med en lejebil. Nemmest tilgængelig er de to største af slagsen, nemlig Linnanmäki, som minder meget om Københavns Tivoli, og Suomen Tivoli, der ligger lidt uden for Helsinki Lufthavn. Længere nordpå ligger Tykkimaki, som bestemt vil falde i god jord hos de mindste.

Find den billigste lejebil i Finland Find Billeje her --> Sammenlign priser her