Billeje i Helsinki Lufthavn

Billeje i Helsinki lufthavn giver dig mulighed for at komme billigt, nemt og hurtigt videre på din rejse, enten ind til hovedstaden Helsinki eller til en af de mange andre interessante destinationer i Finland. Bestiller du biludlejning hjemmefra slipper du for at spilde tid på at finde den rigtige bus eller tog, men kan i stedet i ro og mag begive dig videre fra lufthavnen.

Helsinki Lufthavn.
Langt størstedelen af den internationale flytrafik i Finland går til Helsinki Lufthavn. Foto: Antti Yrjönen, CC BY-SA 3.0

En populær trædesten til Asien

Helsinki Lufthavn – også kaldet Vantaa Lufthavn – er en af de største i Norden, ikke mindst takket være dens optimale beliggenhed langs den hurtigste og direkte rute fra Asien til Europa. Omkring en tredjedel af de cirka 20 millioner passagerer, der årligt benytter Helsinki Lufthavn, er da også i transfer. De lander altså blot her for at skifte fly. Samlet set for de finske lufthavne er det over 90 procent af landets internationale lufttrafik, der passerer gennem Helsinki Lufthavn.

Selvom Lufthavnen officielt hedder Helsinki Airport, ligger den dog nærmest Finlands fjerdestørste by Vantaa. I fugleflugt er der omkring 17 kilometer fra lufthavnen mod syd ind til centrum af Helsinki. Flere tog og busser kører ind til hovedstaden med en frekvens på 30-45 minutter. Vil du gerne slippe helt for at være afhængig af offentlig transport og samtidig have friheden til at besøge seværdigheder uden for selve bymidten, kan det dog anbefales at bestille lejebil i Helsinki lufthavn (lufthavnskode HEL). Der er gode vejforbindelser fra lufthavnen, så det tager kun omkring 20 minutter at køre ind til hovedstaden.

I lufthavnens to terminalbygninger finder du alle de butikker, restauranter og andre faciliteter, man kan forvente at en moderne lufthavn har. Det inkluderer et godt udvalg af biludlejningsselskaber, hvis skranker du finder i korridoren, der forbinder de to terminaler. Det inkluderer Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt, som tilbyder en bred vifte af lejebiler. Når du skal aflevere din bil igen i Helsinki Lufthavn, skal du følge skiltningen mod parkeringsområde P3B.

Lej en bil i Helsinki Lufthavn

Søg efter billeje i Helsinki lufthavn i søgemaskinen her på Billeje.info. Billeje-søgemaskinen sammenligner priser fra de forskellige biludlejningsselskaber i lufthavnen på én gang, så du slipper for selv at indhente tilbud fra hver enkel. I stedet får du en overskuelig liste over de billigste priser på de forskellige typer af lejebiler, så du nemt og hurtigt kan finde den bedste pris. Hvis du bestiller billeje i Helsinki lufthavn, er alle priser inklusiv fri kilometer og uden skjulte gebyrer.

Hvis du for eksempel rejser med hele familien eller en anden større gruppe og derfor har brug for et rummeligt køretøj, kan du ofte med fordel bruge søgemaskinens filterfunktion til at finde den helt rigtige billeje i Helsinki Lufthavn. Så kan du for eksempel vælge kun at se priser på mini-vans, SUV’er eller andre store køretøjer med god plads til både passagerer og bagage.

Flere oplevelser med biludlejning

Den mest oplagte grund til at bestille biludlejning i Helsinki Lufthavn er, at det bliver meget lettere at komme omkring til steder, der ligger uden for rækkevidde af hovedstadens eget netværk af bybusser og sporvogne. Det kunne for eksempel være en udflugt til Seurasaari Open Air Museum, der ligger på en lille ø (med bro) knap 6 kilometers kørsel fra centrum. I museets udstilling kan du blive klogere på, hvordan livet var i Finland i 1800-tallet. Er du historisk interesseret, kand u med en lejebil også nemt køre en tur til Hämeenlinna, der ligger omkring 95 kilometer mod nordvest, for at se den flotte middelborg Häme fra det 13. århundrede.

Det er naturligvis heller ikke kun for at udforske seværdighederne i hovedstaden og nærområdet, at man vælger at leje en bil i Helsinki Lufthavn. Der er meget andet at opleve i “De tusinde søers land” med billeje. Arealmæssigt er Finland næsten otte gange større end Danmark, så der er mange steder at udforske på en kør-selv-ferie. I bil kan du for eksempel også nemt nå fem til de smukkeste naturområder og helt væk fra byens lys, hvis du vil se det fantastiske nordlys, Aurora Borealis, om vinteren.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære udflugtsmål med billeje

Der er talrige interessant udflugtsmål, som du i lejebil kan nå på under et par timers kørsel. Herunder blot et lille udpluk:

  • Porvoo: Charmerende middelalderby
  • Fiskars: Kendt for den oprindelige knivefabrik, men har i dag blandt andet også talrige restauranter og mikrobryggerier.
  • Loviisa: Velbevarede træhuse som åbner deres døre for besøgende hver august i forbindelse med en festival.
  • Hanko: Spa-by ved munden af Den Finske Bugt. Her finder du også flotte sandstrande!

Nyttige links

Find mere information om lufthavnen på den officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Helsinki Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her