Billeje i Gibraltar

Bestil din billeje i Gibraltar og oplev Gibraltar-halvøen, samt den sydlige del af Spanien, med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser på Gibraltar-halvøen og i det sydlige Spanien, der grænser op til det oversøiske britiske territorium.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Gibraltar, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Gibraltar og det sydlige Spanien i dit helt eget tempo.

Gibraltar

Gibraltar. Foto-kredit: Bengt Nyman. Oploadet under licensen CC BY 2.0.

Information om Gibraltar

Gibraltar, der består af en høj klippe, ligger på Spaniens sydvestlige spids, hvorfra det rager et stykke ud i Gibraltarstrædet ved indgangen til Middelhavet. Spaniens erobring af Gibraltar i 1462 blev slutningen på syv århundreders maurisk styre.

I 1704 blev Gibraltar indtaget af briterne og hollænderne, men blev i 1713 afstået til England. På trods af at Spanien senere har forsøgt at få Gibraltar tilbage, er det dog forblevet på britiske hænder. Spanien og Storbritannien strides stadig om “klippen”. I to folkeafstemninger i 1967 og 2002 stemte et overvældende flertal for tilhørsforholdet til Storbritannien. Gibraltar har sit eget valgte parlament og har i realiteten selvstyre. Indtil 1991 havde Storbritannien en militær garnison på stedet og overlod så magten til en lokal regering. Vigtigste indtægtskilde er turismen.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Gibraltar

Der er pt to store internationalt kendte biludljeningsfirmaer tilstede i Gibraltar, nemlig Budget og Avis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i lufthavnen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Gibraltar og det sydlige Spanien. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Gibraltar online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til halvøen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Gibraltar, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Nærmeste lufthavn

De fleste som skal bruge en bil i Gibraltar, afhenter bilen i Malaga lufthavn, der ligger omkring 126 kilometer fra Gibraltar. Du kan læse mere om billeje i Malaga lufthavn i vores billeje-guide Malaga lufthavn. Du kan dog også vælge at flyve til Gibraltar lufthavn, der ligger midt på den centrale del af halvøen.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Gibraltar

Der findes mange interessante og seværdige steder i Gibraltar og Sydspanien, som du kan opleve med en lejebil fra Gibraltar, foruden naturligvis Gibraltar selv, der byder på masser af store kulturelle, historiske og naturmæssige oplevelser og seværdigheder.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Gibraltar, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af halvøen.

  • Algeciras (ca. 21,5 km)
  • Estepona (ca. 49 km)
  • Cadiz (ca. 118 km)
  • Malaga (ca. 136 km)
  • Marbella (ca. 78 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Gibraltar her.

Find den billigste lejebil i Gibraltar Find Billeje her --> Sammenlign priser her