Billeje på Guernsey

Guernsey er ikke nogen stor ø, men vil du have mest muligt ud af din rejse, bør du bestille billeje. Så kommer du nemt rundt til øens seværdigheder og er helt fri for at være afhængig af offentlig transport og taxier. I stedet kan du med en lejebil i ro og mag udforske alle de krogede småveje og charmerende småbyer på Guernsey.

Guernsey er kendt for sit milde klima, der gør øen meget frodig. Foto: Nicolas Raymond, CC BY 2.0

Information om Guernsey

Guernsey, der er den næststørste af Kanaløerne (63 km2), ligger i den Engelske Kanal ca. 50 km vest for Frankrig. Selv om øen er britisk territorium, har den fuldt selvstyre og administrerer de andre kanaløer i øgruppen Bailiwick of Guernsey, der ikke inkluderer den største kanalø Jersey. De maleriske landskaber, det milde klima samt indbyggernes afslappede livsstil har gjort turismen til en økonomisk grundpille. Øen er imidlertid også berømt for sine gartnerier og karakteristiske hornkvæg. Indvandringen er under streng kontrol og de omkring 63.000 indbyggere udgør et tæt sammenknyttet samfund.

Ligesom Jersey har Guernsey af helt naturlige årsager stærke bånd til England. Hovedstaden på Guernsey er den charmerende St. Peter Port, som trods de engelsk bånd, også har et umiskendeligt fransk præg. Med sine brostensbelagte gader, marina og frodige haver, er det svært ikke at lade sig begejstre. Der er dog meget andet at tage sig til på den lille kanalø, hvis du lejer en bil.

Biludlejning på Guernsey

Guernsey er ikke større end at du i princippet kan nå rundt til de meste på cykel. Der er dog også mulighed for at leje en bil, hvilket er billigt. De fleste veje er smalle og ofte ret snørklede, men der er til gengæld ikke særlig meget trafik, så det er nemt at komme omkring med billeje.

Der er færgeforbindelser fra Guernsey til flere af de andre kanaløer, ligesom du kan sejle med hurtigfærge til det franske fastland og England. Fra Skandinavien er det hurtigste dog nok at flyve til England og videre herfra til Guernsey. Du kan således flyve til Guernsey fra blandt andet London Gatwick og London Stansted Lufthavn.

I søgemaskinen her på Billeje.info, som stilles til rådighed af CarTrawler, kan du nemt sammenligne priser og finde den billigste billeje på øen fra både store og små biludlejningsselskaber. Det inkluderer store, internationale firmaer som Hertz og Europcar, men også en række lokale udlejere på øen. Alle priser på Guernsey lejebiler som du finder online er normalt inkl. fri kilometer og lovpligtige forsikringer. Du bestemmer naturligvis selv, om du vil hente din bil i Guernsey Airport eller inde i en af byerne på øen.

Populære udflugtsmål

  • Saint Peter Port
  • Saint Martin
  • Vale
  • Torteval
Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Nyttige links

Det lokale turistkontor

Find den billigste lejebil på Guernsey Find Billeje her --> Sammenlign priser her