Billeje i Tyrkiet

Oplev f.eks. Ortaköy moskeen med billeje i Tyrkiet. Foto: Kıvanç Niş

Landet, der både er placeret i Europa og Asien, er af mange årsager en spændende affære, lige meget hvor du bevæger dig hen i det næsten 800.000 km2 store landskab – landet vi omtaler er selvfølgelig Tyrkiet.

Tyrkiet er et stadigt voksende feriemål for mange danske familier, også selvom det bare for få nogle årtier siden stort set kun var besøgt af folk fra nærområderne. Efter lang tid har mange mennesker indset, hvor unikt og historisk interessant et land Tyrkiet i virkeligheden er.

Som en stat af nyere dato, tog det mange år før Tyrkiet kunne tiltrække turister på samme niveau som f.eks. nabolandet Grækenland. Dette har imidlertid ændret sig drastisk de seneste år, da både strande, storbyer og anderledes kultur har vist, hvordan Tyrkiet kan opleves af turister på mange forskellige måder. Faktisk var Tyrkiet danskernes foretrukne rejsemål i sommeren 2011. Desuden er det store landskab, som Tyrkiet er indehaver af, også eftertragtet som bilferie. At leje en bil i Tyrkiet er mere end aktuelt, da de fleste feriedestinationer og store seværdigheder er tæt på hinanden, og du kan her på billeje.info finde gode informationer, priser og bestille billig billeje i Tyrkiet.

Der er svimlende store forskellige fra den anatolske højslette til det pulserende byliv i Istanbul eller Izmir. Netop disse forskelle gør også, at landet er attraktivt for mange forskellige typer mennesker, der ønsker forskellige oplevelser af enten den ene eller den anden type. Vi har lige nævnt billeje i Tyrkiet som en af de ting, som mange turister benytter sig af, og dette skyldes igen de mange ting man kan se overalt i landet.

Seværdigheder og attraktioner i Tyrkiet

Der er i Tyrkiet så mange seværdigheder og attraktioner, at de ikke alle sammen kan tælles på to hænder. Fra Hagia Sofia i Istanbul til Ölüdeniz-stranden på den tyrkiske riviera og videre til parlamentet i Ankara. Vi må aldrig glemme at Tyrkiet er et stort land, og af denne grund anbefales det som altid af os, at man bør udnytte muligheden for at opleve et land og dennes skønheder med billeje. I Tyrkiet kan man altså opnå nogle ret gode priser på billeje og se så mange seværdigheder og attraktioner som muligt for billige penge.

Man kunne nævne mange mange flere ting, der ville være beskrivende for den tyrkiske identitet, og samtidig en af årsagerne til, at folk besøger landet i stigende grad. Alligevel er der mange mennesker, der besøger Tyrkiet alene af den årsag, at strandende er gode og hotellerne billige. Men det afhænger jo af, hvilken type ferie du er til.

Da landet på grund af sin enorme størrelse kan være svært at besøge via offentlig transport, så kan det som førnævnt anbefales, at du benytter billeje i Tyrkiet. Du kan på den måde se mange af de seværdigheder, som landet byder på, og få et overskud du ellers ikke ville have haft, hvis du skulle køre rundt i bus eller tog – så er en rejse med en lejebil absolut en luksusoplevelse.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Ferie og transport i Tyrkiet

Transporten i Tyrkiet er dog blevet forbedret til uanede højder, hvis man ser på, hvordan transportmulighederne var før. Den offentlige transport kan prale af flotte metroer, toge, busser og andre fantastiske systemer. Desuden er det lidt en kultur at tage taxa i Tyrkiet – som er genkendelige på den gule farve.

Selvom der er gode transportmuligheder, så mener vi, at det store smukke land bør opleves med billeje i Tyrkiet. Når du kører i bil i Tyrkiet, kan du virkelig komme ind under huden på Tyrkiet og få oplevet mange af de ting, som man normalt ikke kan opleve, når man tager offentlig transport. Det praktiske omkring billeje er godt at ordne hjemmefra, så alt er klaret, inden man tager til Tyrkiet. Det kan også være svært for mange turister at kommunikere med tyrkerne, når man først er i Tyrkiet – så spar tid, penge og kræfter ved at bestille billig billeje via denne hjemmeside.

Billigste billeje i Tyrkiet

Du kan benytte billeje i Tyrkiet på flere forskellige måder, men der er nogle, der er bedre end andre. Da Tyrkiet er et stort land, så er der også rigtig mange selskaber i Tyrkiet, der gerne vil leje biler ud til turister. Via denne hjemmeside finder du billeje i Tyrkiet, som giver dig fordele, som du ikke nødvendigvis kan få, når du først er landet i Tyrkiet – og netop disse fordele er værd at kigge efter. Bestil billeje i Tyrkiet for at få gavn af de fordele, som er nævnt igennem artiklen.

Som førnævnt er offentlig transport i Tyrkiet blevet meget bedre, men hvis du ikke gider bøvle med metrokort og buskort, og ej heller råbe efter taxaerne, så er det bedste alternativ og letteste form for transport at køre rundt i bil i Tyrkiet – en lejebil efter ønsker og behov.

Nyd turen til Tyrkiet, da det fantastisk store land åbner op for mange muligheder. Desuden vil billeje give dig et indblik i både de store metropoler, men også de primitive landsbyliv i Anatolien – så udnyt muligheden for at se så meget af Tyrkiet som overhovedet muligt.

Læs mere om Tyrkiet på Wikipedia.

Find den billigste lejebil i Tyrkiet Find Billeje her --> Sammenlign priser her