Billeje i Sivas

Sivas er en forholdsvis højt placeret by i midten af Tyrkiet. Tæt på andre storbyer, såsom hovedstaden Ankara og trekkerbyen Kayseri, er der masser at tage sig til i området. Sivas er blandingen af det traditionelle og det moderne. Dette ses hurtigt, når du bevæger dig rundt i gadebilledet og ser blandingen af nyt og gammelt, samt folk fra flere forskellige kulturer blande sig hver eneste dag.

Du kan helt klart opleve de mange kulturer ved at besøge de forskellige mindre byer samt landsbyer tæt på Sivas – bestil billig billeje hvis du hurtigere vil komme ud til de skønne kulturforskelle i Sivas.

Det er en helt anderledes oplevelse, end den du ville få på den tyrkiske middelhavskyst, og Sivas er heller ikke pure afslapning og strandfester. Der er nemlig puls på i storbylivet, og mange mennesker der bevæger sig rundt i en stresset hverdag, hvor arbejde og familie skal passes.

I Sivas ved man godt, at byen ikke er centrum for turismen i landet, men til gengæld er man bevidst om byens historiske betydning. Da området tidligere har været armensk, har der af flere omgange været konflikter, der splittede folk og regering. Det har også været en meget vigtig by i tyrkernes storhedstid; nemlig i Osmannerriget. I dag hersker der orden i området, og det kan være svært at forestille sig, at byen har været skueplads for et lands selvstændighedskamp.

Begivenhedernes gang i Sivas er en af grundene til, at flere og flere mennesker vælger at lægge vejen forbi byen, når de kommer til Tyrkiet. Eftersom Sivas ligger meget centralt, så er det også et sted, hvor mange bestiller billig billeje og kører ud for at opleve den tyrkiske natur og landskab. Det er også langt lettere at komme til og fra lufthavnen, hvis man bestiller billig billeje i Sivas.

Seværdigheder og attraktioner i Sivas

Af seværdigheder i Sivas er der flere forskellige ting at se. Blandt andet kan man gå på tur rundt i byen og se de mange gamle moskeer, der er med til at præge byen rent historisk. Der er mange af moskeerne, der har flere hundrede år bag sig, og man kan forestille sig, hvad de har oplevet og set, hvis de havde øjne.

Blandt andre ting, der kan opleves i Sivas, er der den kendte Bazaar. Bazaaren i Sivas har et rygte, der er kendt i hele Tyrkiet, fordi det er Bazaaren, hvor alt kan findes. I stedet for at have handel delt op på flere spots i byen, har man altså her dannet ét hotspot, hvor alting er samlet på et sted. Der er derfor masser af mennesker, der hele tiden kommer og går til bazaaren, og bruger den ofte for at finde, hvad de mangler i hverdagen. Dette er med til at give den en helt anden stemning end den, som man kender fra de store bazaarer i Istanbul og Ankara.

Der er også flere kendte varme kilder i området, som kan opleves som en del af den naturlige sightseeing, som du kan få i denne del af landet. Det er meget populært blandt turister, at man får billig billeje i Sivas, og derefter kører til de varme kilder, som siges at have helbredende virkning på mange sygdomme.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Ferie og transport i Sivas

Sivas er en stor by i Tyrkiet og er derfor også godt forbundet med de andre storbyer. Især toget har spillet en væsentlig rolle for byen, og gør det stadig den dag i dag. Mange mennesker rejser ofte med toget, og det er normalt, at det er transportmidlet, som man benytter, hvis man f.eks. drager mod Ankara.

Hvis du derimod er turist i Sivas, kan det anbefales, at du vælger at leje en bil. Billeje i Sivas er både billigt og nemt, så er det er netop en af grundende til, at det er anbefalelsesværdigt. De andre grunde er f.eks., at billeje i Sivas er med til at give dig den frihed, som du kan opsøge, når du skal udforske Tyrkiet fra Sivas. Dermed kan du hurtigere komme til de fantastiske områder i og omkring Sivas.

Billig billeje i Sivas

Forstil dig, at i det øjeblik du flyver mod Sivas, så er alt allerede i orden. Hotel, planlægning og ikke mindst transport. Dette kan ske for dig, hvis du vælger at bestille billig billeje via billeje.info. Her kan du ordne det hele online, og få styr på hvordan du ønsker at leje en bil.

Den mest optimale måde er bare at have bilen stående klar, så snart du lander i lufthavnen. På den måde slipper du f.eks. for offentlig transport og problemer med sprogbarrierer. Med billeje i Sivas får du en frihed, der kan være svær at hamle op med. Der er mange, der ikke ved, hvad de går glip af, inden de har prøvet at leje en bil i Tyrkiet. Nemmere og billigere bliver det simpelthen ikke – så bestil billig billeje i Sivas nu, og få en eksotisk ferie i hjertet af Tyrkiet.

Find den billigste lejebil i Sivas Find Billeje her --> Sammenlign priser her