Billeje i Ankara

Som Tyrkiets hovedstad er Ankara en seværdighed i sig selv. Det er sjældent, at turister lægger vejen forbi den pulserende metropol, trods byen er Tyrkiets andenstørste efter Istanbul. Måske skyldes dette, at Istanbul ligger tættere på Europa og har en helt anderledes tiltrækningskræft end den centralt beliggende og fjerne hovedstad, men man bør ikke snyde sig selv for den store oplevelse, som er det at gå rundt i Ankaras gader, eller det at køre rundt inde i metropolen, hvis man benytter sig af billeje i Ankara.

Kendt som Tyrkiets liberale centrum og ofte skueplads for store historiske begivenheder, er Ankara alligevel hoppet på plads i folks bevidsthed. Der er mange, der ønsker at besøge byen netop af denne årsag, og derfor er der da også kommet flere mennesker til byen end tidligere.

Ankara blev valgt som landets hovedstad, da den tyrkiske republik blev grundlagt i 1923, og har kun blomstret op siden da. Resultatet er, at man i dag har fået en af de mest venligtsindede byer overfor udefrakommende, og folk i Ankara byder fremmede velkommen med kyshånd, hvori en stor del af charmen også opstår ved at besøge Ankara.

Du kan besøge Ankara af mange andre årsager også, blandt andet de mange smukke yderområder, som kan klares med billeje i Ankara i Tyrkiet. Bestil billig billeje i Ankara, og modtag bilen i Ankara lufthavn.

Seværdigheder og attraktioner i Ankara

Som storby er Ankara et sted fyldt med attraktioner. Mange tyrkere valfarter til byen for at se Mustafa Kemals (også kendt som Atatürk senere i sin karriere) mausoleum. Hvis man kender en smule til Tyrkiets historie, så vil man også vide, at denne mands vigtighed for begivenhedernes gang i landet ikke skal undervurderes. Desuden er der flere andre steder, som er vigtige at besøge, hvis du gerne vil vide mere om Mustafa Kemal Atatürk – disse steder kan let besøges med billeje i Ankara.

Som udenlandsk turist kan det være spændende at gå en tur igennem flere af de gigantiske basarer, der befinder sig overalt i byen. Prisniveauet er ganske fornuftigt, og der er flere moderne steder, hvor man kan finde spændende ting og sager.

Da Ankara ofte bliver betragtet som porten til mange andre steder i Tyrkiet, kan det være en god idé at leje en bil, da dette kan bringe dig til andre nærliggende steder, som du helt sikkert ikke vil fortryde. Flere af de smukkeste steder i Tyrkiet ligger kun et stenkast fra hovedstaden og kan opleves ved bare at tage en dags kørsel – bestil billig billeje i Ankara, hvis dette har din interesse.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Ferie og transport i Ankara

Trods det faktum, at du befinder dig i landets hovedstad, så kan det godt være frustrerende at skulle til at lære det offentlige transportsystem at kende. Hvis du kan en smule tyrkisk, gør det hele processen en hel det nemmere, men ellers vil det være en god idé at benytte f.eks. billeje i Ankara. Dette kan spare dig for både tid og penge i længden, især hvis du har som plan at bruge meget tid på transport, når du skal rundt til forskellige steder.

Når du ankommer til lufthavnen i Ankara, vil der være mulighed for at få transport til byens centrum, men dette kan være svært at tage sig sammen til, når du allerede har været igennem en længere flyrejse. Her er det igen en fordel med billeje i Ankara.

Billig billeje i Ankara

Hvis du vælger at benytte billeje i Ankara, så kan du både komme hurtigt rundt omkring, ud af byen og tilbage igen, samtidig med at du sparer en masse tid. Det kan på denne hjemmeside arrangeres således, at bilen simpelthen står klar til dig, når du ankommer med flyveren, og på den måde undgår du at skulle rode med forsikringer og andet papirnusseri, når du ankommer til Ankara.

Når man så samtidig har det faktum i baghovedet, at det er billigt og nemt med billeje i Ankara, så vil det med stor sandsynlighed gøre tilbuddet endnu mere tillokkende. Billeje i Ankara er derfor helt sikkert en mulighed, der er værd at overveje for den rejsende, som ønsker at få det maksimale ud af sin tur rundt i Ankara og resten af Anatolien. Bestil billig billeje nu, og træd ind i en verden af mystik, charme og storhed.

Ankara er, i modsætning til Istanbul, ikke en by med enormt meget trafik. Det er en storby med knap fem millioner indbyggere, så helt stille er der selvfølgelig heller ikke på vejene.

Hvis man besøger Ankara, burde man absolut se og opleve Tuz-søen (Salt-søen). Læs mere om Tuz-søen her.

Find den billigste lejebil i Ankara Find Billeje her --> Sammenlign priser her