Billeje i Gazipasa lufthavn

Lej en billig bil i Gazipasa lufthavn i Tyrkiet, den nye lufthavn tæt på feriebyen Alanya. Du finder flere af de kendte billeje-selskaber som Avis og Hertz i Gazipasa lufthavn

Gazipasa lufthavn

Gazipasa Lufthavn ligger i Gazipasa området i Antalya provinsen i Tyrkiet. Lufthavnen blev åbnet for indenrigsflyvning i juli 2010 med daglige flyvninger fra Istanbul med Bora Jet. Internationale flyvninger begyndte i feriesæsonen i 2011, med fly fra Amsterdam. Gazipasa Lufthavn er kun 30 minutters kørsel fra storbyen Alanya. Til forskel er der to timers kørsel mellem Alanya og Antalya Lufthavn, som tidligere var den nærmeste lufthavn og ligger 120 km væk fra Alanya.

Gazipasa Lufthavn blev færdig 1999, men blev ikke åbnet for drift med det samme. Først i 2007 blev lufthavnen åbnet efter en længere strid mellem den nationale regering, kommuner, amter og turist organisationer. Firmaet TAV er gået med til at betale godt 300.000 kr om året og en 65 % andel af overskuddet for at få lov til at drive lufthavnen i de næste 25 år. Efter de overtog styringen udvidede de lufthavnen ved blandt andet at forlænge landingsbanen til at være 2.000 meter lang for at kunne håndtere de internationale operationer.

Skulle man have lyst til en bid brød tilbyder Antalya Gazipasa Lufthavn  varme og kolde drikke, samt lette måltider i BTA Efes Flight Point Cafeen ved internationale Afgange Terminalen.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Fly til Gazipasa lufthavn

Fra Danmark kan du kun flyve til Gazipasa lufthavn med charterfly, men der går rygter om at der snart vil blive en direkte rute til Gazipasa med et lavprisselskab. Om det bliver Ryanair, Norwegian eller et af de andre flyselskaber der har ruter til Danmark følger vi med spændning og vil naturligvis informere på vores blog om billeje når der er nyt. I skrivende stund (november 2012) har følgende flyselskaber til Gazipasa lufthavn ved Alanya

  • Fra Amsterdam flyver Transavia og Corendon Airlines
  • Fra København Kastrup lufthavn flyver Corendon Airlines
  • Fra Billund flyver Corendon Airlines
  • Fra Oslo lufthavn flyver SAS
  • Fra Brussels lufthavn flyver Tailwind Airline

Læs mere om Gazipasa lufthavnen på deres hjemmeside her

Lej bil i Gazipasa lufthavn

Thrifty, Sixt og Europcar er nogle af de udlejningsfirmaer man finder i Gazipasa lufthavn, så hvis du vil leje en bil er der rig mulighed for dette. Lej en bil i Gazipasa lufthavn og udforsk Alanya og det nærliggende område på egen hånd. Mange turister fra især Tyskland og Skandinavien valfarter til Alanya og med god grund. At leje en bil i  Gazipasa lufthavn er både nemt og billigt. Det tager heller ikke lang tid fra man har sat sig ind i bilen, før kan man nyde godt at de silkeagtige sandstrande, der strækker sig mere end 20 km mod øst. Her finder man også en lang række luksushoteller hvor man ikke behøver røre en finger, men bare ligge og dase på stranden, eller ved poolen.

Billig billeje i Alanya

Havnen i Alanya – Oplev Alanya på egen hånd med billeje fra billeje.info. Foto: ogungo

Alanya

Dem der opholder sig inden for byens grænser, synes at være kommet med en kort liste over hvad de skal lave. For de fleste turister handler Alanya om at solbade om dagen ved det vidunderlige strande, spise god mad om aftenen og feste på en af de mange barer eller diskoteker om natten. Skulle man dog være interesseret i at udforske den gamle kultur i denne ellers så moderne by, kan det betale sig at tage op og se den gamle fæstning som ligger højt over havnen. Her vil man også finde en lang række hyggelige cafeer, samt nogle interesante ruiner som er værd at udforske.

Alanya er på mange områder en by man tager til for at slappe af, men benytter man sig af biludlejning har man mulighed for at opleve det mere traditionelle Tyrkiet, ved at køre til de nærliggende byer.

Find den billigste lejebil i Gazipasa lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her