Billeje i Antalya Lufthavn

Antalya er byen, der kombinerer strand-liv og afslapning med storbyliv og en hektisk hverdag. Derfor er stedet, igennem de sidste mange år, også blevet virkelig attraktivt for mange mennesker. Når man ankommer til Antalya Lufthavn (AYT) kan man derfor godt se, at der er mennesker, der er kommet til fra hele verden for at opleve den unikke kombination.

Lufthavnen har vokset sig så stor, at det er blevet en af de største i Tyrkiet, og især om sommeren er der virkelig tryk på med hundredevis af ankomster og afgange hver eneste dag. Dette kan godt forekomme stressende, når man er turist i et nyt land, men heldigvis er stedet bygget således op, at det er nemt at komme igennem ankomsthallerne og ud og nyde sin ferie. Bestil billig billeje i Antalya lufthavn for at gøre det hele lettere, da du på den måde kan komme endnu hurtigere rundt og samtidig undgå andre rejsetider på din ferie.

Der er kun en afstand på 13 km fra selve byen Antalya til lufthavnen, og derfor slipper man også for en lang tur fra lufthavn til by, som ellers kan virke uoverskuelig når man lige er ankommet efter en længere flyvetur. Som førnævnt er det bedst med billeje i Antalya Lufthavn.

Få mere info om Antalya

Seværdigheder og attraktioner i Antalya

Seværdighederne i Antalya er der efterhånden mange af, og de er alle af meget forskellig karakter, da der både er noget for den historie-interesserede og for badegæsten. Med det azurblå vand tæt på bykernen er det også svært ikke at blive fristet af det attraktive strandliv, der hele tiden finder sted, kun kort fra hvor du er. Mange mennesker fra især Skandinavien vælger at tage til Antalya, fordi byen er den perfekte veksling mellem by og strand, og du kan vælge at foretage dig, hvad end du har lyst til.

Den historie-interesserede rejsende vil typisk nævne ‘Hadrians Port’, når man nævner Antalya. Denne port er en form for triumfbue, der har gjort byen bredt kendt, da den har været fundament for byens gamle bymure, der ikke længere eksisterer den dag i dag.

Du kan også vælge at bevæge dig ud i området omkring Antalya, hvis du ønsker at få en anderledes oplevelse i de landsbyer, der ligger langs kysten. Det er ofte en mere traditionel og lokal oplevelse, som du får, hvis du kommer lidt væk fra storbyen. Det kan derfor anbefales, at man benytter sig af billeje fra Antalya Lufthavn, da dette kan spare én for både tid og penge, samtidig med at du kan få set alt, hvad der er at komme efter.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transportmuligheder fra Antalya lufthavn

Fra Antalya Lufthavn er der en masse muligheder for at blive transporteret til byens centrum. Der afgår busser både dag og nat, der kan bringe dig til et sted i nærheden af, hvor dit hotel ligger. Desværre hænger det ofte sådan sammen, at når man har lagt en lang flyvetur bag sig, orker mange ikke rigtig at sætte sig op i en bus for kun at komme en smule tættere på ens endelige destination. Bestilling af billig billeje i Antalya Lufthavn har været et godt råd de seneste par år, når man skulle til Antalya. På denne måde kan du tilbagelægge de 13 kilometer fra lufthavnen til centrum af Antalya langt hurtigere. Med billeje i Antalya er du ej heller bundet til ét sted, da du hurtigt kan køre videre til andre dele af Tyrkiet.

Derfor er det et glimrende alternativ at leje en bil i Antalya Lufthavn. Så slipper du for at være usikker på, hvad der skal ske, når du ankommer. Du får bare bilnøglen og sætter dig bag rattet for at køre mod hotellet, hvor du kan slappe af og nyde ferien mest muligt.

Billigste billeje i Antalya lufthavn

Via billeje.info kan du få både billig og nem billeje i Antalya Lufthavn, så hele lejeprocessen bliver nemmere for dig. Det betyder, at du via internettet slipper for at skulle rode med papirer, efter at du er ankommet til Antalya. Alene af den grund kan det anbefales, at man benytter sig af billig billeje allerede fra lufthavn i Antalya. Bestil billig billeje i Antalya Lufthavn nu, så er du godt rustet til din ferie.

Find den billigste lejebil i Antalya Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her