Billeje i Antalya

Allerede før flyet gør klar til landing, så kan man mærke, hvordan Antalya sitrer af historie og spændende oplevelser. Med en placering på den tyrkiske middelhavskyst, er der udsigt til en ferie, der byder på afslappede omgivelser langt væk fra hjemmet, som er det kendte og kedelige.

Antalya er et kulturelt centrum og en hovedby i det, der i dag kaldes den tyrkiske riviera. Kyststrækningen har en tiltrækningseffekt på mange forskellige turister fra hele verden og er blevet til et af de mest besøgte turistmål i dagens Tyrkiet. Selvom området for mange år tilbage var meget anderledes, har det gennemgået en udvikling, der i dag slår sine spir og viser sin værdi i det, at der er kommet en hel turist-industri på grund af byens nye image.

Antalya er sammen med flere andre byer i Tyrkiet blandt de byer, der ofte bliver besøgt af nordeuropæere, blandt andet danskere, der kan få billige rejser til stedet. En flybillet behøver i dag ikke at være dyr, selvom det er det sydlige Tyrkiet du rejser til, og du kan samtidig booke dig ind på billige hoteller og nyde de lave restaurantpriser. Du kan bestille billig billeje i Antalya for at gøre din ferie mere bekvemmelig, og husk at billeje i Antalya rent faktisk kan betale sig i længden. Lufthavnen i Antalya er også lige til, så den bliver klaret nemt af de mange turister, der hvert år kommer til Antalya.

Seværdigheder og attraktioner i Antalya

Når man snakker historiske seværdigheder i Antalya, så vil de fleste mennesker være på helt bar bund. Men der vil også være folk der nævner ‘Hadrians port’, som er opført som en slags triumfbue/byport, og i dag stadig fungerer som indgangen til den gamle bydel, og selvfølgelig bliver den ofte beundret af turister. Du kan hurtigt komme til triumfbuen/byporten i Antalya med din lejebil.

Hele landskabet omkring Antalya er også en seværdighed i sig selv. Så fjernt fra det landskab vi kender hjemmefra, med de varme og tørre sletter, samt de store hvide strande med azurblåt vand og skvulpende bølger. Du kan på ingen tid bevæge dig fra byen og ud i den uberørte natur, hvis du benytter dig af enten billeje i Antalya eller også af en lokal bus. De små mini-busser i Tyrkiet kaldes for ”dolmus” [Udtales dolmush], og det kunne være værd at prøve, når man er i landet. Dog er de altid propfyldt, og derfor skal det ses som en turistattraktion, som man prøver én gang.

Det skal tilføjes, at der i området omkring Antalya er mange steder, der er værd at se og historiske attraktioner, der bør besøges. Derfor kan billeje i Antalya anbefales, da dette vil gøre din ferie en hel del nemmere samt give dig en mere overskuelig plan for, hvordan dagene skal forløbe.

Ferie og transport i Antalya

Der er en hel del offentlig transport i Antalya, men ligesom med andre steder i Tyrkiet, så kan det være svært at forstå, netop på grund af den sproglige barriere, der helt naturlig er mellem de lokale og turisterne. Der er allerede blevet nævnt mini-busserne/dolmus i Tyrkiet, men som sagt, så er det stadig en besværlig form for transport.

Lufthavnen ligger 10 km fra centrum og derfor er distancen altså for lang at gå, men bør rejses ved hjælp af busser, toge eller taxa. Hvis du vælger at benytte billeje i Antalya, kan du være sikker på, at du slipper for en masse problemer, der ellers er forbundet med offentlig transport, i et land du ikke kender. Du har friheden til at køre rundt, og samtidig får du fjernet al rejsestressen, når du sidder i en lejebil i rolige omgivelser. Det er her billeje skiller sig ud som en kæmpe fordel, når man er på ferie.

Billigste billeje i Antalya

Ønsker du at finde billig billeje i Antalya, kan det varmt anbefales, at du vælger at gøre det, inden du rejser. Dette kan foretages via internettet, hvor du bestiller billeje i Antalya her på denne hjemmeside. På den måde er du altså sikret transport, allerede når du ankommer efter en lang flyrejse. Du skal derfor ikke tænke på, at finde den næste lokale bus, der har retning mod dit hotel, og derefter vente på at den ankommer, selvom du er træt efter rejsen.

Det er derfor kun optimalt, at du får den frihed, der er forbundet med billeje, når du rejser i Tyrkiet og Antalya. Du ønsker garanteret en ferie, hvor du kan slappe af, afstresse fra hverdagen og bare nyde den frihed, du har ventet på så længe – det er netop derfor, at Antalya og ikke mindst billeje i Antalya er løsningen for dig – bestil billig billeje nu.

Alanya, som er et af de mest populære rejsemål for danskerne, er en del af Antalya. Skal du til Alanya, kan du også læse om billeje i Alanya.

Eksternt link: Læs mere om Antalya på Wikipedia.

Find den billigste lejebil i Antalya Find Billeje her -- data-src=