Billeje i Fethiye

Fethiye er en by på den sydlige kyst i Tyrkiet. Som så ofte er dette ensbetydende med sol og gode strande, og Fethiye er ingen undtagelse. Med en størrelse der er til at overskue, samt et landskab der øger livsglæden hos den besøgende, kan du være sikker på, at din tur til byen bliver en succes.

I Fethiye møder turisterne de lokale. Det betyder, at du på mange måder får en chance for at opleve det “rigtige” Tyrkiet, hvor markeder, hyggelige gader og pladser er en del af hverdagen for de mange indbyggere. Du kan gå en tur på havnen og se, hvordan fiskerene kommer hjem med dagens fangst og senere sælger dem for spotpris til folk i Fethiye. Bestil billig billeje i Fethiye, hvis du gerne vil følge hele kæden. Det vil sige, hvis du vil være ude ved havnen hvor fiskerne er, og senere køre til markedet for at se, hvordan fiskene bliver solgt.

Der er noget yderst charmerende over byen Fethiye. Du oplever hurtigt, at det ikke er centrum for turismen og samtidig føler du måske, at du har fundet en lidt uopdaget del af den tyrkiske kyststrækning. Hvor mange andre steder i Tyrkiet, inden for de seneste par år, er blevet til større og større turistmål, så er Fethiye forblevet et hyggeligt sted for dem, der elsker en bid lokal mad og et glas god vin til udsigten af solen, der går ned.

Husk at finde ud af, hvor du skal lande, hvis du tager til Fethiye. Det kan være svært med lufthavn og transport og derfor anbefales billeje i Fethiye. Den tætteste lufthavn til Fethiye er Dalaman Lufthavn. Læs mere om Dalaman Lufthavn.

Seværdigheder og attraktioner i Fethiye

Stemningen i Fethiye er en del af en stor seværdighed ved byen. Du får hygge og lokal stemning som en del af pakken, når du bestiller din rejse til denne del af Tyrkiet. Du får den helt rigtige afslapning i de bedst mulige omgivelser samt en by, der kun bærer meget lidt præg af den voksende turisme. Selvfølgelig er der turisme at finde, men man har formået at holde det på et niveau, der er lavere end mange andre steder.

En af områdets større attraktioner er det Hellenistiske Teater i byen Telmessos. En historisk vigtig by placeret kun et stenkast fra centrum af Fethiye. Så hvis du ønsker at tage en dagstur til et sted, der både er interessant og i nærheden, vil denne mulighed være påfaldende. Du kan roligt køre ud til Telmessos, når du har klaret billeje i Fethiye.

Kun få kilometer mod syd ligger badebyen Ölüdeniz, som er kendt for sine ekseptionelle strande og flotte omgivelser. Der er altså mulighed for at supplere sit besøg i Fethiye med et besøg i en nærliggende by, hvis man ønsker en smule afveksling på sin ferie. Alt dette er nemmest at foretage sig, hvis man har en lejebil i Fethiye, og mens man befinder sig i Tyrkiet. Du slipper på den måde for problemer med transport, da bilen ofte er det hurtigste transportmiddel.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Ferie og transport i Fethiye

Der er ganske udemærkede muligheder for at benytte den offentlige transport i byen, hvis man har overskud til at sætte sig ind i planerne for, hvordan det fungerer. Det kan være skiftende og af og til svært at forstå, når det hele foregår på tyrkisk, men det er muligt, hvis man er ihærdig nok. Især busser er der mange af i området, da der er mange mennesker, der bruger dem til at komme fra landsby til landsby.

Hvis ikke du har overskud til at køre i bus dagen lang, så vil et glimrende alternativ være billeje i Fethiye. Bestil billig billeje i Fethiye, og på den måde kan du slippe for at skulle vente lang tid på at komme rundt til de forskellige attraktioner, der befinder sig i området. Det er ydermere nemt at komme rundt, da der er et godt vejnet og trafikken bevæger sig i et roligt ferietempo. Billeje i Fethiye er pga. omgivelserne og roen et rigtigt godt alternativ til afslapningen på ferien.

Billig billeje i Fethiye

Der er masser af muligheder for at få billig billeje i Fethiye. På billeje.info får du det hele serveret på et sølvfad, og du kan på den måde drage på ferie uden at bekymre dig om, hvorvidt tingene er i orden med billejen.

Du kan hente bilen allerede i lufthavnen og slipper på den måde for at skulle tage en bus til byen først og derefter finde ud af, hvordan du gør for at komme frem til biludlejningsservicen.

Du bliver sparet for problemerne, så du kan nyde din ferie med en lejebil i og omkring Fethiye – bestil billig billeje i Fethiye nu.

Find den billigste lejebil i Fethiye Find Billeje her --> Sammenlign priser her