Billeje i Dalaman Lufthavn

Placeret lige mellem to af de mest besøgte feriebyer, er Dalaman Lufthavn (DLM) blevet en af de mest trafikerede lufthavne i Tyrkiet. Byerne Marmaris og Fethiye ligger begge tæt på lufthavnen, og man kan sige, at den er placeret lige i smørhullet, når det kommer til sommerturisme. Det betyder også at billig billeje altid er et aktuelt emne fra Dalaman Lufthavn, da man så bare kan hoppe ind i en lejet bil og køre til enten Marmaris eller Fethiye, men måske også begge dele, hvis ferieplanen er til det.

Da mange mennesker hvert år vælger, at afholde deres ferie i enten Marmaris eller Fethiye, er Dalaman lufthavn ofte den destination, som de rammer, inden de begiver sig videre ud til deres egentlige destination. Det betyder ikke, at Dalaman i sig selv er et uinteressant sted, men det er klart, at mange mennesker foretrækker at have deres ferie, hvor der er strand og azurblåt hav.

Både Fethiye og Marmaris er spændende byer, og du kan opleve flere ting i området, hvilket også er en af årsagerne til deres popularitet. Stedet har et rygte for at være det mest uopdagede turiststed i Tyrkiet, men det ligger efterhånden flere år tilbage, da mange mennesker bliver tilbagevendende turister allerede efter første besøg. Bestil billig billeje i Dalaman Lufthavn og oplev på egen hånd de mange og ufattelig smukke oplevelser, der venter i både Fethiye og Marmaris.

Seværdigheder og attraktioner i Fethiye og Marmaris

Rundt omkring i landskabet kan der findes mange forskellige ting, som man kan foretage sig. Dette omfatter historie og natur, men det er ikke hovedårsagen til at mange mennesker vælger at rejse til en af de to store feriebyer.

Strandene er hovedårsagen til, hvorfor folk igen og igen vender tilbage til denne del af Tyrkiet, da de virkelig giver en exceptionel oplevelse af hvad strandliv betyder i Tyrkiet. Med stille og rolige bølger der hele dagen slår op ad den hvide strand, og folk der daser i skyggen fra deres parasol, får man et afhængighedsforhold til at have sin ferie i Tyrkiet. Hvis du er vant til at have en stresset hverdag, og du i lang tid har ventet på endelig at få en mulighed for bare at slappe af og nyde tilværelsen, er dette svaret på dine bønner. Mere intens afslapning får du simpelthen ikke.

Der er også flere historiske ruiner i området, som kan opleves ved at tage en dagstur ind i landet. Dette kan fungere glimrende som afveksling til daser-livet, hvor alting stort set står stille. Bestil billig billeje fra lufthavnen i Dalaman, hvis du gerne vil have en friere ferie, hvor du dermed også kan presse langt flere ting ind i ferien, end hvis du konstant skulle tage en dyr taxa eller besværlig bus.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transportmuligheder fra Dalaman Lufthavn

Der er gode transportmuligheder til både Fethiye og Marmaris fra Dalaman Lufthavn. Der er en lille forskel i afstanden, da Fethiye trods alt er nemmere og hurtigere at nå end Marmaris. Du kan vælge at tage en af de busser, der afgår fra lufthavnen eller tage en taxa, der bringer dig direkte til destinationen.

Det er imidlertid ikke alle, der kan overskue dette efter en længere tur i fly og mange timers rejse. For dem vil billeje fra Dalaman Lufthavn være et godt alternativ, der kan give dem ro i sjælen, så de bedre kan nyde deres ferie. Det vil være fornuftigt at prioritere billeje i Dalaman lufthavn højest, hvis du allerede før ferien ved, hvordan du har det med at ankomme til et helt nyt sted – helt uden at kende den offentlige transport.

Billigste billeje i Dalaman lufthavn

Hvis du benytter billeje i Dalaman Lufthavn, vil du kunne bevæge dig rundt, som du har lyst, hvad enten du skal til Marmaris eller Fethiye. Alting går hurtigere i bil, og det kan være en fordel at benytte bil ofte, når du er på ferie. Hvorfor?
Jo, fordi en bil giver dig den ultimative frihed. Hvor tit har du ikke hørt, at folk der er vendt hjem fra en rejse, der var irriterede over, at de skulle vente længe på bussen eller toget – den tid, de har brugt, der tilsammen har udgjort en stor portion tid, som de aldrig får tilbage igen.

Alt dette er fortid med billig billeje i Dalaman lufthavn, hvor du via billeje.info kan ordne billeje fra lufthavnen i Dalaman både nemt og billigt.

Find den billigste lejebil i Dalaman Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her