Billeje i Marmaris

”På ferie i den grønne by” siger tyrkerne, når de snakker om Marmaris. “Yesil Marmaris”, eller Grønne Marmaris, er i det hele taget en stor del af byens image, som den ferieby der befinder sig mest i harmoni med den omkringliggende natur.

Så snart du befinder dig på stedet, så kan du sagtens forstå hvorfor. Marmaris er en af de mindre tyrkiske feriebyer og et overbesøgt turistmål, ligesom mange af de andre tyrkiske kystbyer er blevet i løbet af de senere par år, hvor Tyrkiet har haft raketfart på, når det kom til turistindustri i landet.

Den intime oplevelse, du får i Marmaris, skyldes for det første byens størrelse, men også de mange laguner langs kysten, de store fyrreskove og de høje klipper, der strækker sig længere end øjet rækker. Der gemmer sig ofte vilde dyr i skovene, og derfor er der også flere naturparker i området. Alle disse ting er et værd at besøge, og skulle du have i sinde at besøge dem, så bestil billig billeje i Marmaris. I Tyrkiet og Marmaris er det let at få billig billeje.

Er du til stilhed eller byliv, landsbyhygge og strandliv er Marmaris uden tvivl lige noget for dig, der ønsker en afslappende tilstand i det tyrkiske klima. Du kan faktisk allerede mærke alle disse ting, når du bevæger dig ud fra lufthavnen og imod Marmaris – husk at den tætteste lufthavn til Marmaris er Dalaman Lufthavn.

Seværdigheder og attraktioner i Marmaris

Listen over attraktioner og seværdigheder i Marmaris er lang. Lige fra kongegrave i klipperne til skildpaddestrande et stykke fra byen, så har Marmaris næsten alt at byde på, der kan være med til at gøre din ferie bare lidt mere speciel og anderledes – nøgleordet eksotisk kommer også i spil her. Hvis du gerne vil se de nævnte ting, samt opleve byens grønne image, så kan billeje i Marmaris igen være et oplagt valg for dig og din familie.

Som nævnt er byen også kendt for sit grønne image, og derfor ville det også være oplagt, at bevæge sig ud i vildnisset på den ene eller den anden måde. Derude befinder blandt anden Turgutköy vandfaldet, som er en lille del af nogen ellers dramatiske omgivelser, hvor du kan finde fred og tage fri fra stranden i flere timer.

Da Marmaris har mange forskellige oplevelser at byde på, kan det være svært at nå det hele med offentlig transport, og derfor kan det anbefales at man benytter sig af billeje i Marmaris, da det hjælper dig på vej til at nå det hele.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Ferie og transport i Marmaris

Der er efterhånden ret gode muligheder for offentlig transport i Marmaris centrum. Derimod kan det godt være en mere besværlig affære, at bevæge sig udenfor byen, hvor der kun er få langtursbusser at vælge imellem, som går med et stort interval.

Billeje i Marmaris er derfor et godt alternativ til at skulle sætte sig ind og blive fortabt i busplaner og lære det offentlige transport-system at kende, selvom du sikkert allerede har snuden vendt hjemad, inden du føler dig hjemme i det.

Lufthavnen i Marmaris ligger centralt, men stadig for langt udenfor byen til at du kan gå. Det kan derfor anbefales, at man allerede har styr på billeje i Marmaris hjemmefra.

Billig billeje i Marmaris

Hvis du ønsker et tilbud på billig billeje i Marmaris, så kan du gøre det online på denne hjemmeside. Du får på den måde ordnet både booking, afhentning og aflevering på nemmest mulige måde. Det betyder, at du sammenlignet med tidligere kan leje en bil nemt og billigt uden alle mulige dikkedarer.

Det smarteste er, at du kan hente bilen i lufthavnen og på den måde slå to fluer med et smæk. Når du henter bilen i lufthavnen, så skal du ikke begynde at finde rundt i busruter og hoteladresser. Du kører bare direkte fra lufthavnen til det hotel, som du er booket ind på, og på den måde er du altså i stand til at slappe af efter en længere rejse, hvor du garanteret er udmattet.

Marmaris er mange ting, men er i dag en tyrkisk ferieby, der balancerer fint på grænsen mellem det at være turisthav og lokalt hygge. Derfor er den også et besøg værd, da den helt sikkert vil gøre indtryk og måske også være et genbesøg værd. Søg og find billig billeje i Marmaris i Tyrkiet.

Find den billigste lejebil i Marmaris Find Billeje her --> Sammenlign priser her