Billeje i Belek

Belek er på mange måder et af de mest alsidige steder i Tyrkiet. Dette betyder at stedet både er kendt for de mange golfbaner og megen eksklusivitet, men også den fantastiske natur der omringer byen, og har gjort den kendt hos mange naturelskere, der blandt andet besøger vandfaldene og skovene i nærheden.

Belek er placeret tæt på en anden turistby – Antalya, der kun ligger 40 kilometer østpå. I Antalya er der mulighed for storbyshopping og bil-os, da byen er en hel del større end Belek samt har et andet liv og en anden puls end ”landsbyen” Belek.

Dette er på mange måder Beleks største fordel, da byen er besøgt af mange mennesker hvert eneste år, men ikke så mange som besøger Antalya. Derfor er der altid forholdsvist fredeligt sammenlignet med den nærliggende metropol, hvor der altid er mennesker, og hvor der altid er gang i den. Du kan dog hurtigt komme til Antalya, hvis du anvender dig af billeje i Belek.

Belek er den oplagte mulighed for den fredelskende turist, hvad enten det handler om golf eller natur. Belek giver dig ro i sindet og sender din hverdagsstress til tælling, så snart du ankommer. Bestil billig billeje i Belek, hvis du gerne vil opleve så meget som muligt, når du er på ferie i Belek i Tyrkiet. Den tætteste lufthavn til Belek er Antalya Lufthavn.

Seværdigheder og attraktioner i Belek

Golfspillernes paradis
Som helårs golfresort har Belek vundet sig ind i hjertet hos mange golfspillere i hele verden. Golfbanerne hopper frem hurtigere og hurtigere i byen, der på grund af sit gode vejr er specielt godt egnet til netop denne sport. Sammen med golf hører også eksklusive hoteller og gode strande, og derfor er der mange, der vælger den populære kombination, som består af afslapning og yndlingssport, mens de er på ferie. Du kan hurtigt komme frem og tilbage fra den smukke golfbane og direkte til hotellets pool, hvis du har skaffet billeje i Belek på din rejse. Har du ikke det, så er der rig mulighed for, at du nu kan bestille billig billeje i Belek her på billeje.info.

En by der tiltrækker naturentusiaster
Som nævnt tidligere er Belek også et populært rejsemål for naturentusiaster, da Kursunlu vandfaldet præger det fantastiske område, og giver hjem til over 100 forskellige arter af fugle der flyver rundt, fuldstændig uforstyrret af den menneskelige tilværelse. Dette er også et bevis på, hvorfor Belek på mange måder er et unikt sted naturmæssigt, for det er ikke mange steder, man kan opleve et så rigt dyreliv så tæt på en by.

Da mange af attraktionerne er ganske populære, kan det være svært at nå det hele. Derfor anbefales det, at man anskaffer sig en lejebil i Belek. Dette kan hjælpe dig til at nå rundt til det hele. Hvis du f.eks. både er golfentusiast og naturelsker, kan du bare smide golfkøllerne i bilen og køre ud og se de store skove, floder og vandfald, der ligger kun et stenkast fra hvor du stod og spillede golf et øjeblik før – det kaldes ferie, når man kan gøre de ting, man har lyst til på kort tid.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Ferie og transport i Belek

I Belek er der flere forskellige muligheder for transport, men det er begrænset, hvor ofte busserne afgår. Efter at stedet er blevet et kendt golfsted, så er der dog kommet flere busruter til – det hjælper en del. Dog er det som førnævnt anbefalelsesværdigt, at benytte sig af billeje i Belek, da man hurtigere kan komme frem og tilbage.

Da Tyrkiets tredjestørste lufthavn ligger i Antalya, så er der efterhånden mange muligheder for, at komme fra lufthavnen til Belek. Afstanden er dog 40 km, og derfor er det en god idé, at have billeje i Belek med i sin betragtning, når man bestiller rejsen til Belek.

Billig billeje i Belek

Benytter du billeje i Belek, kan du være sikker på at du kan finde gode priser her på billeje.info. Du får en fordelagtig pris, hvor der er sørget for alt til, når du lander med flyveren. Dvs. at du bare skal modtage bilnøglen og køre mod dit hotel – så kan du ellers glæde dig til en flot natur samt masser af golf, når du er på vej til Belek. Bestil billig billeje i Belek nu, og skær alt unødvendigt papirarbejde fra.

Dette sparer dig for tid og giver dig overskud i løbet af ferien. Hvis du er på ferie for at slappe af og nyde tilværelsen, er det i hvert fald en god idé at benytte billeje i Belek, da dette også kan bringe dig hurtigt til Antalya, når du ønsker det – det kunne jo være, at du gerne vil besøge en by med lidt mere fest og farver end det fredelige Belek. Uanset hvad, så er Belek et sted, som absolut skal besøges.

Find den billigste lejebil i Belek Find Billeje her --> Sammenlign priser her