Billeje i Konya

Konya er det oplagte feriemål for den historieinteresserede rejsende eller turisten, der ønsker en smule mere kultur end badestrand på sin ferie.

Placeret i Anatolien (midt-Tyrkiet) er byen enestående i sine tørre omgivelser. Der emmer af historiske begivenheder i området, og du kan allerede mærke, hvordan byen stadig bærer præg af dette – selv på din første gåtur rundt i gaderne. Du kan selvfølgelig også allerede mærke det, når du kører ude på vejene, hvis du har bestilt billeje i Konya.

Selvom Konya primært er kendt for sin fortid, så er byen på mange måder på vej frem igen. Blandt andet fordi byen har fået mere at byde på end tidligere, men også fordi området er blevet mere liberalt, som tiden er gået. Der er derfor åbnet op for smarte cafeer, techno-natklubber og shopping i bybilledet.

Hvis du nævner Konya udenfor Tyrkiet, så er der sikker mange mennesker, der ikke aner, hvad du snakker om, men sandheden er, at byen byder på oplevelser, som de fleste ikke ville være foruden. Det er et spørgsmål om tid, før folk begynder at åbne øjnene for de seværdigheder og attraktioner, der kan opleves i byen. Du kan opleve rigtig mange ting i denne store by – så bestil billig billeje nu, og få også hurtigere transport til og fra lufthavnen. Konya har sin egen lufthavn, Konya Lufthavn (KYA). Der findes dog ingen direkte flyvninger fra Danmark, hvor mange oftest flyver til Ankara Lufthavn direkte fra Danmark.

Seværdigheder og attraktioner i Konya

Selvom byen befinder sig langt fra de andre metropoler, såsom Istanbul og Ankara, så har byen formået at skabe sit eget liv, og netop derfor er det ved at blive et mere attraktivt sted. Den fjerne placering har ofte været genstand for kritik, når folk har snakket om Konya, men har altså vist i det lange løb at være en fordel.

Kendt som ‘Tyrkiets brødkurv’ er Konya mest bygget på landbrug, men har flere bygninger, der er værd at lægge turen forbi. Alâeddin Camii er f.eks. en af de mest velbevarede gamle moskeer, der findes i Tyrkiet og har en helt anderledes udformning end de store moskeer i Istanbul.

Catalhöyük er også en af områdets store seværdigheder, da denne oldtidsby ofte bliver beskrevet som en af de første rigtige byer. Dvs. at byen er blevet bygget på et tidspunkt, hvor der var så få mennesker i verden, at byer ikke var noget man byggede, men at folk derimod boede i lejre og telte. Alle disse seværdigheder bliver selvfølgelig langt lettere tilgængelige, hvis man benytter sig af billeje i Konya.

Naturen i området er også enestående. Med store vidder og tørre sletter, adskiller det sig fra det, vi kender hjemmefra og skal derfor opleves for at forstås. Bestil billig billeje for at mærke naturen langt væk fra byen, da man altid kan sætte sig ind i bilen og køre ud, hvor man eventuelt kunne supplere med en picnic.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Ferie og transport i Konya

Da byen har så meget at byde på, at det hele ikke kan nås på en kortere ferie, kan det anbefales, at man lejer en bil i Konya, som det er nævnt et par gange i artiklen. Der er offentlig transport i byen, og på grund af byens størrelse, er der mange busser og tog, som er til forskellige egne af landet og området.

Spørgsmålet er dog, hvor meget energi man er villig til at ofre på at sætte sig ind i det hele. Det tager tid at forstå, hvordan det foregår, og derfor er det ofte nemmere bare at sætte sig bag rattet og nyde omgivelserne. Dertil kan man som førnævnt supplere med aktiviteter, da man ikke behøver at frygte at tiden løber fra en, eftersom man har klaret billeje i Konya.

Billigste billeje i Konya

Den kan beskrives som byen for den oplevelseslystne, og derfor bør man benytte billeje i Konya. Du kan på den måde nå meget mere og se alle de ting, der skal ses, før du igen drager af sted – en hel del rigere på viden om Tyrkiets historie og kulturelle indtryk.

Du kan få lavet en aftale om en lejebil på denne hjemmeside, der betyder, at bilen står klar allerede de øjeblik, du lander med flyveren. På den måde kan du let og enkelt få udleveret bilnøglerne – derfra kan du begynde at opleve Tyrkiet på en hel ny måde. Nemmere og billigere bliver det ikke, så bestil billig billeje i Konya nu, og gør klar til en verden af oplevelser.

Find den billigste lejebil i Konya Find Billeje her --> Sammenlign priser her