Billeje i Bursa

Bursa er byen, hvor der er lidt af det hele. Som Tyrkiets fjerdestørste by er der mulighed for at få oplevelser af alle slags. Mange mennesker lægger vejen forbi byen, fordi at det netop er et stop mellem de to andre store byer, nemlig Istanbul og Izmir, men i virkeligheden er destinationen et godt turistspot i sig selv. Bestil billig billeje i Bursa og vær sikker på, at du oplever langt flere ting, når du er Bursa, end hvis du skal til at rode med billetter og offentlig transport.

Netop på grund af byens størrelse og attraktive beliggenhed nær havet, så sker der hele tiden en masse. Ikke kun inde i byen, men også udenfor, hvor der er store flotte naturparker og grønne nåleskove, der strækker sig så langt øjet rækker. Det er også en af årsagerne til, at byen bliver kaldt ‘Yesil Bursa’, som på dansk betyder “Grønne Bursa”.

Der er muligheder for at stå på ski i vinterhalvåret, og det er typisk folk fra Istanbul, der vender snuden mod syd for at kunne nyde skisport af den ene eller den anden slags. Men dem der kommer for skiløbets skyld, går ofte glip af mange af de kulturelle seværdigheder, der befinder sig rundt omkring i de snoede gader overalt i byen. Du kan i hvert fald ikke undgå at opleve en masse, hvis du supplerer din ferie med billeje i Bursa.

Seværdigheder og attraktioner i Bursa

Der er som nævnt rig mulighed for eksempelvis at stå på ski i området omkring Bursa, og dette er der også mange, der benytter sig af. Næsten alle, der står på ski i Tyrkiet, er tyrkere, men det er bare et spørgsmål om tid, inden masseturismen sætter ind, da de tyrkiske skiresorts har større potentiale, end de fleste er klar over. Der er flere skiresorts at vælge imellem, og det er klart lettest, hvis man kører op til dem. Derfor har du også større mulighed for at vælge, men husk at få bestilt billig billeje i Bursa, hvis du vil have disse fordele.

Udover de store skiresorts, så er der også den omkringliggende natur, som er værd at tage på tur i, da der her er mange helt fantastiske oplevelser, der ligger og venter.

De store nåleskove er så store, at man nemt farer vild, hvis ikke man ved, hvor man befinder sig. Bjergene strækker sig over flere hundrede kilometer i baggrunden, og man føler næsten, at man er en del af et gammelt eventyr, hvis man er på trekking-tur i området.

Men naturen er ikke det eneste, der er interessant ved Bursa. Den kulturelle del der ligger i byen har også masser at byde på. Det store Atatürk Museum kan nævnes som ekstraordinært og spændende, der for de fleste vil være en stor oplevelse. I gadebilledet er der masser af kunst, og du kan ved at tage en gåtur hurtigt få et indblik i den tyrkiske historie. Desuden skal man også se en fodboldkamp med det lokale hold, Bursaspor, da det efter at have vundet den fineste tyrkiske liga, er blevet et hold, som har sat sig på en stærk position i Tyrkiet.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Ferie og transport i Bursa

På grund af byens størrelse, så er der flere muligheder for transport, hvis man er på ferie. Da Bursa ligger i hovedåren mellem Istanbul og Izmir, er der flere busser, der kører mellem de to storbyer, og det er muligt at koble sig på, hvis man vil til det ene eller til det andet sted.

Desværre kan den offentlige tranport og de dyre busture hurtigt blive trættende, og i den forbindelse kan det anbefales at man benytter billeje i Bursa. På den måde vil du få en frihed til at kunne opleve alle de ting, du ønsker, samt få et overskud på den ferie, som man ofte venter længe på.

Billig billeje i Bursa

Bestil billig billeje i Bursa og slip for problemer med andre former for transport. Du får den ultimative frihed, der kan bringe dig hvorhen du har lyst, når du har lyst. Der vil være mulighed for at tage dagsture til Istanbul og Izmir og vende tilbage samme aften – det er netop denne frihed som billeje i Bursa kan give dig.

Via Billeje.info kan du gøre det hele nemt og billigt. Du slipper for at skulle rode med papirer og forsikring, når du endelig er landet, da det hele bliver ordnet online og bilen derfor står klar, når du lander i lufthavnen i Bursa. Hvis du benytter billeje i Bursa, vil du med sikkerhed få en helt anden oplevelse, end du ellers ville have fået uden billeje.

Derfor kan det kun anbefales, at man vælger denne måde at rejse på, da det gør Bursa mere tilgængelig. Bestil billig billeje i Bursa, og få set så meget som muligt på din kommende fantastiske ferie.

Find den billigste lejebil i Bursa Find Billeje her --> Sammenlign priser her