Billeje i Side

Side er feriebyen, der ofte bliver overset mellem de lidt større byer, der ligger ved siden af: Alanya og Antalya. Dette er i grunden underligt, da selve byen Side har meget at byde på og også er en af de tyrkiske byer på middelhavskysten, der har mest potentiale, når det kommer til en afslappende ferie. Benytter du dig af billeje i Side, så vil selv naturen omkring Side have sådan en afslappende effekt på dig, at al stressen vil flyve ud af din krop og hjerne i et hug.

Side har i tidligere tider været en yderst betydningsfuld by, og det har været centrum for både handel og kultur i en længere periode. Romerne har sat deres eget præg på byens udformning, og derfor kan det ses i gadebilledet, at byen er underligt opbygget, da der har været mange forskellige kulturer om at skabe dens udseende. Netop denne underlige opbygning giver også Side den fuldstændig optimale charme, som er Tyrkiet værdigt.

Byen har udviklet sig til at være et mindre centrum for turisme i løbet af de seneste år, og dette er blandt andet på grund af Sides meget fordelagtige placering, når det kommer til strande og naturlige omgivelser – hvilke begge er to meget smukke aspekter af denne del af Tyrkiet. Når du lægger dette sammen med de historiske og store templer, får du en perfekt blanding af kultur fra oldtiden og nutiden. En vigtig ting at huske, når du skal til Side, er selvfølgelig transporten fra lufthavnen til Side – den tætteste lufthavn er Antalya lufthavn og den hurtigste måde at transportere sig på fra lufthavnen er med billeje i Side.

Seværdigheder og attraktioner i Side

Side har flere bemærkelsesværdige attraktioner og seværdigheder i både midtbyen; men også udenfor eller tæt på selve Side.

Alene byens centrum har ofte været skueplads for historiens begivenheder. Dette kan skyldes, at det er et helt specielt centrum, da det ligger på en halvø og er afskåret fra resten af byen på en unik måde. Her er der i dag rige muligheder for f.eks. shopping og souvenirs af forskellige typer.

Tæt på byen finder du to helt specielle templer, der er bygget for de græske guder. Der er bygget et tempel for Apollo og et andet for Athene. Disse templer var i en længere periode glemt og gemt væk, men er siden blevet restaureret og har fået privat støtte, så de i dag står stolt og viser en hel del om områdets fortid. Du kan sagtens få lov til at besøge disse templer nu, og transporten der til er yderst let, hvis du kan køre bil og har bestilt billig billeje i Side.

Hvis du er til bådture og aktiviteter på havet, er der også en masse at foretage sig i den forbindelse. Du kan eksempelvis tage en tur langs den smukke kyst, der strækker sig et godt stykke rundt om byen, eller også vælge ruten op af Manavgat-floden, der også giver idylliske omgivelser. Der er mange ting, der er mulige i Side, og med billeje i Side er der endnu flere ting, der kan ses på en langt hurtigere måde.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Ferie og transport i Side

Da Side som nævnt ligger placeret mellem to større byer, og ikke er langt fra nogen af dem, er det nemt at få transport ind til storbyen. Der afgår både busser og tog hver dag, men til gengæld kan det godt blive dyrt i længden, især hvis du har et ønske om både at få en bid af den unikke storby-shopping, som både Alanya og Antalya byder på, samt en afslappet strandferie væk fra byens stress og jag.

Det kan i den forbindelse anbefales, at man lejer en bil, så det er nemmere at komme frem og tilbage uden problemer. Det gør også, at du ikke behøver at slippe penge på offentlig transport eller taxaer hver eneste dag, og på den måde bare kan læne dig tilbage og nyde ferien maksimalt. Billeje i Side er slet ikke svært, og Tyrkiets billeje-priser er lavere end man skulle tro.

Billig billeje i Side

Det er heldigvis nemt med billeje i Side. Du kan via denne hjemmeside booke en bil, så det hele står klar, så snart du lander i lufthavnen tæt på destinationen. Når man endelig har bevæget sig af sted på ferie, er det vigtigt at få den maksimale nydelse ud af de uger, som man har på stedet.

Derfor er det heller ikke værd at give sig i kast med offentlig transport, hvis du har muligheden for og lysten til billeje i Side. Dette kan spare dig for en masse problemer og bøvl, da du med bilnøglerne får en frihed, der ellers ikke lige er til at skaffe. Med billig billeje i Side er du sikret den mest afslappede form for ferie, hvor du får benyttet både strande, attraktioner og andre seværdigheder, men også hvor du kan tage fra feriebyen med en fornemmelse af at have set det hele.

Side er en fantastisk by, og det skal i hvert fald opleves med egne øjne, før man får den eftertragtede Side-følelse på sig. Bestil billig billeje nu, så du ikke skal tænke over andet end at få fat i netop den Side-følelse, der venter på dig i Side i Tyrkiet.

Find den billigste lejebil i Side Find Billeje her --> Sammenlign priser her