Billeje i Bodrum

Bodrum har i lang tid været kendt som den velhavende tyrkers feriested blandt andet på grund af det høje prisniveau, de eksklusive hoteller og mange kasinoer. I dag har billedet ændret sig en del, men byen Bodrum er stadig et sted for folk med flere penge til ferie, og til den gruppe der ønsker en lille smule mere eksklusivitet på ferien.

Placeret på den tyrkiske middelhavskyst, tæt på de græske øer Kos og Rhodos, bærer området meget præg af sol, sommer og ferietilstande, hvor folk slapper af, går på stranden, nyder god mad om aftenen og drikker sig et glas vin til udsigten af solnedgang. Desuden er områderne omkring Bodrum virkelig fantastiske, og dem kan man se, når man bestiller billig billeje i Bodrum, da du med lejebil har langt flere muligheder i Bodrum end uden.

På mange måder kan Bodrum godt ligne en by, der har det klassiske look, man kender fra de græske feriebyer, med hvidkalkede huse op ad bjergsiderne samt masser af både i vandet ved havnen og stranden. Men Bodrum adskiller sig fra Grækenland på mange måder, iIsær fordi både Kos og Rhodos er meget besøgte feriesteder af folk fra hele verden, og Bodrum især er besøgt af tyrkere, hvilket giver byen et anderledes lokalt præg. Dette giver en form for charme og danner rammen for en by, der i dag kan besøges let og billigt – husk også at få set på lufthavnen, så du ved hvordan man kommer til Bodrum.

Seværdigheder og attraktioner i Bodrum

Livet ved havnen i Bodrum er en seværdighed i sig selv. Side om side ligger de små fiskerbåde og skvulper i vandet, mens de giver os et historisk indblik i, hvordan byen har opnået sin industrielle succes for mange år siden.

I dag er de omringet af dyre luksus-yachter, og dette viser, hvordan byens udvikling har taget et skarpt sving fra industrihavn til eksklusivt feriested for velhavende mennesker.

Da Bodrum ligger meget tæt på øen Kos, er der også her mulighed for at tage en båd og besøge Grækenland for en stund. Dette kan være en glimrende afveksling, hvis man ønsker at tage en 1 eller 2-dages tur væk fra selve Bodrum by.

Rundt om Bodrum er der også flere landsbyer og kystbyer, og det strækker sig over et langt stykke af den tyrkiske kyst. Derfor kan det være en idé, at benytte sig af billeje i Bodrum mens man er der. På den måde når man flest attraktioner og kan slappe af, mens man nyder ferien. Der kan være så mange ting man skal nå, når man endelig er kommet af sted, og derfor er det vigtigt, at man planlægger hvordan man slapper bedst af, når man endelig befinder sig på destinationen. Bestil billig billeje i Bodrum allerede nu, og få en klar besparelse, inden du lander i det smukke Bodrum.

Ferie og transport i Bodrum

I Bodrum er der rig mulighed for transport i både offentlige transportmidler og med taxa. Du kan hurtigt komme fra en del af byen til en anden uden at bruge særlig mange penge. Til gengæld er det vigtigt at huske på, at Bodrum består af mange små byer, der er bygget sammen, og derfor kan turen til en af de andre småbyer hurtigt blive mere besværlig, længere og dyrere, end man lige havde regnet med.

Der er derfor også mange mennesker, der benytter billeje i Bodrum, da dette er med til at give dem det overskud, de ønsker. Billeje i Bodrum er meget mere overskuelig sammenlignet med de offentlige transportmidler, og du slipper for at skulle vente lang tid på busser og køre langvarige ture, når du endelig har fundet den rigtige bus at tage med. Det er også generelt billigt med billeje i Bodrum, da Tyrkiet er et land, hvis priser ikke er ligeså høje som i f.eks. Danmark.

Billig billeje i Bodrum

Hvis du bestemmer dig for at bestille billeje i Bodrum, så er der flere fordele, du kommer til at nyde godt af. For det første er der en meget stor frihed forbundet med at leje en bil. Det betyder, at du kan rejse fra sted til sted, når du ønsker det, og uden videre problemer bestemme dig for, hvad du ønsker at lave fra dag til dag.

På billeje.info kan du leje en bil hjemmefra, og på den måde slippe for bøvl og forsikring, når du står i lufthavnen og lige er landet. Der vil stå en bil klar til dig i lufthavnen, og du kan køre derfra med al din bagage og komme frem til hotellet, inden der er gået en hel dag af din ferie – det er jo meget smart og let for en træt turist.

Billeje i Bodrum er derfor en investering, der er værd at overveje, dog er der en ting som er stensikker – Bodrum venter på dig.

Find den billigste lejebil i Bodrum Find Billeje her -- data-src=