Billeje på Kos

Slot og strand på Kos. Foto: Chris Vlachos

Sammenlign priser på billeje på Kos hos alle udlejningsfirmaer på øen og find den billigste biludlejning på Kos.

Kos er en græsk ø i øgruppen Sporaderne beliggende i den sydlige del af Dodekaneserne.

Kos er en forholdsvis lille ø, som måler ca. 40×8 km, men det er alligevel en god idé at bestille biludlejning på Kos for at komme nemt rundt og opleve øen på egen hånd.

Seværdigheder på Kos nås med lejebil

Man finder nogle fantastiske seværdigheder på Kos, og øen er en del af en bjergkæde, hvorfra den blev løsrevet ved et jordskælv, der fandt sted i oldtiden. Det er interessant at besøge de forskellige bjerge, og ved at leje en bil, kan man nemt og frit køre en tur i bjergene.

Øen har både en stille side og en mere livlig side. Den vigtigste by, med den største havn, hedder Kos by, og er centrum for turismen med hvidkalkede bygninger, mange hoteller, restauranter og adskillige natklubber, som sørger for øens natteliv. Kos by er det livligste feriested på øen, og er absolut et besøg værd, og på grund af øens størrelse, er byen nem at finde når man lejer en bil til sin ferie på Kos.

Nå Kos’ idylliske landsbyer med billeje

Den anden side af øen står i komplet kontrast hertil, med små idylliske landsbyer, der kunne pryde ethvert postkort, med de hvidkalkede huse spredt ud over de grønne bakker. For at opleve denne mere rolige side af øen, er det en god idé at arrangere en god lejebil. På den roligere side af Kos finder man feriestederne Marmari og Mastihari. Så alt i alt er Kos en dejlig ferieø, uanset om man ønsker en livlig eller en rolig ferie.

Turistsæsonen varer fra maj til oktober, og juli og august er de varmeste måneder. Det er vigtigt at huske at have vandflasker med i lejebilen, når man kører rundt på Kos i disse måneder.

Billeje Kos Lufthavn

Kommer du til Kos med fly, og det gør de fleste, er det letteste at sørge for at have en lejebil klar ved ankomsten. Det gør du nemt og billigt ved at bestille den her gennem Billeje.info’s søgemaskine.

Et af de mest populære turistmål

Den græske ø og feriemålet Kos, som også er en del af Dodekaneserne, en af de større øgrupper i det Græske Øhav, er et af de mest populære turistmål i hele Grækenland og med billeje på Kos kommer I nemt og bekvemt rundt på hele øen og når at se mest muligt af øens mangle spændende attraktioner.

For nogle år siden var Kos især et populært sted at holde ungdomsferie på, hvilket den i dag stadig, men dog i mindre grad, er, men hvis man helt vil undgå byens larm om natten, er det en god idé at vælge et hotel, der ikke ligger midt i Kos by. Med biludlejning på Kos kan i til gengæld nemt komme ind til byen i dagtimerne, hvis det er det, I vil.

Billeje på Kos

Er man interesseret i Oldtidens Grækendland, er ferie på Kos ikke en dum idé. Historisk set er Kos især kendt for Hippokrates, som er kendt for at være lægekunstens ophavsmand. Med en lejebil på Kos, kan I blandt andet besøge Platía Platanou, som menes at være den plads, hvor fra han underviste og lidt uden for byen, Asklepieion, som er det lægehus eller -tempel, som Hippokrates oprettede omkring 300 f.v.t.

Find den billigste lejebil på Kos Find Billeje her --> Sammenlign priser her