Billeje på Rhodos

Oplev Rhodos’ fantastiske natur med en lejebil fra Billeje.info. Foto: Trendy

Billeje på øen Rhodos finder du nemt og hurtigt på Billeje.info, der sammenligner priser på billeje fra alle biludlejningsselskaber på Rhodos og dermed kan finde frem til den billigste pris.

Biludlejning på Rhodos giver mange muligheder for dem, som ønsker at opleve lidt mere af øens seværdigheder og måske tage en fridag eller to fra stranden eller poolen. Husk det er billigst at bestille en billeje online, specielt hvis du bestiller din lejebil i god tid her på Billeje.info.

Selv med de mange fantastiske strande man finder på Rhodos, så kan man finde endnu flere ved at udforske øen i en lejebil. Øen byder desuden på mange autentiske gamle landsbyer, som inviterer til udforskning, og på Rhodos finder man også Europas største beboede middelalderby; den gamle bydel i Rhodos By, som er på UNESCOs verdensarvsliste.

Historisk overblik Rhodos

Rhodos blev oprindeligt befolket fra Lilleasien, før fønikierne omkring 2000 f.Kr. kom til øen. 500 år senere indvandrede minoerne fra Kreta, og de grundlagde øens første byer: Iálisos, Kámiros og Lindos, der alle drives som bystater. Mykerne kom til øen, og omkring 1100 f.Kr. kom dorerne, der hastigt udviklede Rhodos, både økonomisk og militært. Rhodos by blev anlagt som øens samlede hovedstad i 408 f.Kr. Det skete under byplanlæggeren Hippódamos’ ledelse. ’i mange århundreder herefter blomstrede Rhodos økonomisk, og i slutningen af 200-tallet f.Kr. blev Kolossen på Rhodos, der menes at have været 30 meter høj, rejst.
I 227 f.Kr. ødelagde et jordskælv mange bygninger på øen – Rhodos by blev næsæten lagt i ruiner, inklusive Kolossen. Rhodos blev hurtigt genopbygget, og øen blev meget velhavende, indtil uoverensstemmelser med Romerriget fik økonomien til at stagnere. Rhodos kom i 395 ind under det Østromerske Rige. Efter en senere periode under venetiansk ledelse, herskede korsridderne i 1309-1522, og de byggede mange af øens fæstningsværker. Stagnation prægede under den tyrkiske periode, 1522-1912. senere kom italien til som øens herrer (1922-1943), før Rhodos i 1948 blev en del af Grækenland.

Lindos og Attavyros med billeje

Ved at leje en bil på Rhodos, kan man nemt komme rundt og opleve alle øens seværdigheder, og Rhodos har meget at byde på, lige fra de middelalderlige ruiner på Filerimos, til Lindos-slottet og Cape Prasonisi; øens sydligste spids.

Med en udlejningsbil kan man også benytte sig af de mange aktiviteter der tilbydes rundt omkring på øen, blandt andet snorkling, dykning, surfing og kite surfing, eller man kan bestige Attavyros-bjerget, som er det højeste punkt på Rhodos.

Det er nemmest at arrangere billig biludlejning på forhånd, og ved hjælp af vores søgemaskine her på siden, kan man nemt finde den billigste pris på en lejebil. Man kan afhente sin lejebil direkte i Rhodos Lufthavn, og på den måde sikrer man sig en nem og bekvemmelig start på ferien.

På Rhodos bys officielle hjemmeside kan du finde mange flere praktiske oplysninger.

Billigste billeje på Rhodos

Tag på bilferie på Rhodos med hele familien. Bestil jeres biludlejning på Rhodos online derhjemmefra og afhent bilen ved ankomst til øen. Med en bil til rådighed kommer I nemt rundt på denne populære ø i Grækenland.

Rhodos er en af de største græske øer. Den er en del af Dodekaneserne, og måske også en af de mest besøgte øer i turistsæsonen. Med lejebil på øen, har I den mest ideelle transportform. Øen byder på masser af natur, der nærmest indbyder til gåture, men vi man nå at opleve mest muligt af øen, er det en rigtig god idé at booke sin billeje til ferien på Rhodos.

Oplev Rhodos med en lejebil

Eftersom Rhodos er et af de mest populære rejsemål i Europa, er der selvfølgelig også masser af oplevelser og seværdigheder for hele familien. For eksempel kan I vælge at udnytte jeres billeje på Rhodos og tage en tur til Rhodos gamle by, som byder på en masse flotte bygningsværker og ikke mindst de interessante ruiner af Rhodos’ Akropolis, altså den høje by eller punkt. Desuden er der en masse smalle og hyggelige gader i Rhodos gamle by, som gør, at I trods alt ikke kan køre rundt i området, men der er selvfølgelig gode parkeringsmuligheder uden for den gamle by, hvor I kan stille jeres lejede bil.

Find den billigste lejebil på Rhodos Find Billeje her --> Sammenlign priser her