Billeje i Kusadasi

Kusadasi er byen, der er kendt for at være et af de største feriesteder i Tyrkiet, hvor både afslapning og kulturelt liv spiller perfekt sammen. Med et klima der er yderst varmt om sommeren og en vinter, der kun er mild, kan man komme til Kusadasi og opleve sol hele året rundt.

Placeret 90 km syd for Izmir er Kusadasi stedet, der både er tæt på storby og strand, og uden at være overrendt af turister hele året. Det giver byen en anderledes afslappet stemning, hvor du går rundt i gaderne og nyder det lokale liv uden nødvendigvis at være omringet af turister hele tiden.

Med mange forskellige sandstrande i området nær Kusadasi, så er du hele tiden tæt på havet og har muligheden for at tage en dukkert, så snart du får tid og overskud, hvilket man altid bør have, når man er på ferie i Tyrkiet. Forbundet med stranden er der mange aktiviteter såsom beach volley, windsurfing, vandski mm. Derfor er der også et helt utroligt liv på stranden nær Kusadasi.

Husk også at få styr på lufthavnen og evt. bestilling billig billeje i Kusadasi, inden du tager af sted. Billeje i Kusadasi kan ordnes via internettet, og husk at finde ud af hvor langt der er fra lufthavnen til Kusadasi.

Seværdigheder og attraktioner i Kusadasi

Den største attraktion i Kusadasi er uden tvivl livet omkring strandende. Både i løbet af dagen og natten summer det af liv i alle afskygninger. Sammen med de forskellige strandaktiviteter er der også folk, der bare solbader og drikker kolde øl, mens de nyder ferien. Hvis du har interesse i f.eks. windsurf, vil det være helt oplagt at bruge en uges tid i Kusadasi, da du der kan udfolde dig helt anderledes inden for din sportsgren, end du ville kunne derhjemme. Og så skal man huske, at vandet er en hel del varmere. Ønsker du at besøge de mange strande, så kan du godt forberede dig på en lille tur, som kan gøres endnu mindre med billeje i Kusadasi.

Selvom det ikke normalt er dét, folk forbinder med ferie ved Kusadasi, så er der også mange historiske steder placeret tæt på feriebyen. Blandt disse er flere af Tyrkiets største turistattraktioner såsom Efesos, som er en af de største oldtidsbyer, der er godt velbevaret. Byen var under sin storhedsperiode centrum for religiøse ceremonier, handel og hæren. Derfor er det også tydeligt at se, at byen har været bosat af mange mennesker i sin tid, da der både er huse, templer og paladser. Når du skal fra hotellet til de historiske steder, så er det lettest med en solid transport – her er det absolut billeje i Kusadasi, der er lettest.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Ferie og transport i Kusadasi

Der er rig mulighed for transport i Kusadasi, men det kan godt forekomme stressende at skulle bevæge sig rundt i bus eller tog, når man endelig er på ferie. Med rigtig mange vigtige og interessante steder tæt på byen, kan det være en fordel eksempelvis at leje en bil i Kusadasi. Da Tyrkiet er et forholdsvist billigt land i forhold til Danmark, så er billeje i Kusadasi selvfølgelig også billigere. Det er netop derfor, at det også er anbefalelsesværdigt med billeje i Kusadasi i Tyrkiet.

Når du ankommer med fly, så vil der være flere måder at transportere sig til byens centrum på, men de kan alle tage tid og være uoverskuelige som nyankommen turist. Derfor er det nemmere at benytte billeje i Kusadasi, da dette kan spare dig for mange problemer med transport til flere steder.

Billig billeje i Kusadasi

Når du endelig har fået ferien på plads og sidder i flyet på vej til Tyrkiet, så ønsker du helt sikkert bare at slappe af, så snart du ankommer. Du vil smide fødderne op, nyde stilheden og bare få ro for en stund.

Hvis du kan følge denne tankegang, så vil billeje i Kusadasi uden tvivl være et godt udgangspunkt for din ferie, også selvom du måske ikke føler behovet, før du tager af sted. For faktisk sker der ofte det, at man først finder ud af, hvor meget du har brug for en bil, når du endelig sidder et sted på ferien. Lige netop i sådan en situation, så gider man ikke begive sig til at gå i gang med booking og papirarbejde. Bestil billig billeje i Kusadasi nu, så er det allerede ordnet.

Derfor er det smart at benytte denne hjemmeside til at have styr på det hele hjemmefra. På den måde kan du være sikker på, at bilen står klar, så snart du lander, og du bare skal hente nøglen og derefter nyde ferien. Nemmere bliver det ikke, og når du samtidig er bevidst om at det er billigt, gør det nydelsen endnu større – nyd derfor din dejlige ferie med billeje i Kusadasi.

Find den billigste lejebil i Kusadasi Find Billeje her --> Sammenlign priser her