Billeje i Bulgarien

Spredt i Bulgariens bjerge ligger de berømte klostre. Med en lejebil får du mulighed for at besøge dem. Foto: R.P. Braun

Billeje i Bulgarien er billig, og du finder den bedste pris på billeje online. Billeje.info tilbyder billeje i hele Bulgarien og søgemaskinen sammenligner priser på billeje fra alle biludlejningsselskaber i Bulgarien.
Bulgarien har et væld af seværdigheder. Fra små kunstneriske landsbyer og vidunderlige store landskaber, til moderne byer og gyldne strande.

Du kan rejse fra den ene ende af Bulgarien til den anden på omkring seks timer i bil, så biludlejning i Bulgarien er en idéel måde at komme rundt i dette smukke Balkanland.

Du skal være over 20 år og have haft dit kørekort i mindst et år for at leje bil i Bulgarien. Vær ekstra opmærksom på fartbegrænsningerne da de håndhæves meget strengt og husk altid at have dit kørekort og diverse papirer om din bil med dig, når du er ude og køre.

Bestil billeje i Bulgarien hjemmefra

Vi anbefaler, at du altid bestiller din billeje hjemmefra. På den måde ved du, hvad der skal ske, og hvad du kan forvente, når du ankommer og skal hente bilen, og du får tilmed billejen til en billigere pris.

Du kan prøve vores søgemaskine som søger blandt alle de store biludlejningsselskaber og finder de bedste aktuelle priser. Husk, at der ikke er nogle skjulte gebyrer: Den pris du ser, er den pris du betaler. Vi lover, at der nok skal være en bil og en pris, der passer dig.

Her finder du nyttige links hvis du skal køre i bil eller på bilferie i bulgarien. Vi har samlet links fra det Bulgarske turistkontor, en artikel om Bulgarien på wikipedia og Bulgarien på Google maps:

Visit Bulgaria [Engelsk]
Bulgarien på wikipedia
Bulgarien på Google maps

Bulgarsk kirke. Kilde: klearchos

Leje af bil i Bulgarien

Bulgarien har som land en af verdens mest interessante historier at fortælle både kulturmæssigt og historisk.

Gennem tiden fra år ca. 600 har Bulgarien både været kongerige, fyrstedømme, kommunistisk folkerepublik og i de seneste ca. tyve år, demokratisk republik. Bulgarien var i øvrigt i en stor periode på mere end 500 år styret af det Byzantinske, siden det Osmanniske Rige og landets kultur er derfor også påvirket af andre kulturer, blandt andet tyrkisk og græsk, hvilket man også vil kunne opleve, når man besøger landet.

Lej en bil i Bulgarien

Leje af bil i Bulgarien er både nemt og billigt. Med vores søgefunktion her på siden, finder du nemt og hurtigt billig billeje i Bulgarien, som er den mest anbefalelsesværdige måde at opleve landet på egen hånd på.

Med biludlejning i Bulgarien kommer I bekvemt rundt til landets mange historiske seværdigheder, blandt andet de mange klostre, der ligger rundt omkring. Bulgarien byder tilmed på små hyggelige byer og utrolig spændende landskaber, som også bør opleves fra en lejebil. Bestiller du bilen hjemmefra, kan du hente bilen et valgfrit sted i Bulgarien, når du ankommer.

Nedenfor har vi samlet en række nyttige links i forbindelse med billeje og biludlejning i Bulgarien.

En lille artikel fra FDM om infrastrukturen i bulgarien

Find den billigste lejebil i Bulgarien Find Billeje her --> Sammenlign priser her