Billeje i Bulgarien

Billeje i Bulgarien er billig, og du finder den bedste pris på din lejebil online. Med billeje kan du både nyde de skønne strande og opleve folkeliv i baglandet. Sortehavskysten har således meget at byde på, men tag en tur ind i baglandet for at opleve noget anderledes.

I søgemaskinen her på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på billeje fra alle biludlejningsselskaber i Bulgarien. Du kan rejse fra den ene ende af Bulgarien til den anden på omkring seks timer i bil, så biludlejning i Bulgarien er en idéel måde at komme rundt i dette smukke Balkanland.

Bulgarien Sofia
Den bulgarske hovedstad Sofia. Foto: Sami C, CC BY 2.0

Du skal være over 20 år og have haft dit kørekort i mindst et år for at leje bil i Bulgarien. Vær ekstra opmærksom på fartbegrænsningerne da de håndhæves meget strengt og husk altid at have dit kørekort og papirer om din bil med dig, når du er ude og køre.

Bestil billeje i Bulgarien hjemmefra

Vi anbefaler, at du altid bestiller din billeje hjemmefra. På den måde ved du, hvad der skal ske, og hvad du kan forvente, når du ankommer og skal hente bilen, og du får tilmed billejen til en billigere pris.

Du kan bruge søgemaskine her på Billeje.info, som stilles til rådighed af CarTrawler. Den søger blandt alle de store biludlejningsselskaber som Avis, Hertz og Europcar og finder på få øjeblikke de aktuelt bedste priser. Husk, at der ikke er nogle skjulte gebyrer: Den pris du ser, er den pris du betaler. Vi kan næsten garanter, at der nok skal være en bil og en pris, der passer dig.

Bulgarsk kirke. Kilde: klearchos

Oplev Bulgarien med biludlejning

Bulgarien har et væld af seværdigheder. Fra små kunstneriske landsbyer og vidunderlige store landskaber, til moderne byer og gyldne strande.

Den bulgarske sortehavskyst har i de seneste år været et populært rejsemål for europæiske turister både fra øst og vest. Lange, hvide sandstrande ved Golden Sands og Sunny Beach summer af liv i de varme sommermåneder.

Aktiviteterne er mange langs de 5, 10 og 15 kilometer lange strande, hvoraf flere er over 100 meter brede. Bagved, på promenaderne, tæt på hotellerne, ligger de små souvenir-butikker, barerne og restauranterne. Der lokkes med dagens tilbud.

I takt med den stigende turisme er der blevet investeret for millioner af kroner i nye kæmpemæssige hoteller. Det er ikke lige kønt alt sammen. Man er ikke sluppet helt af med den gamle byggestil i beton fra den kommunistiske periode, selvom det går fremad. Bulgarien er et af de billigste turistlande, og turisterne lokkes også af det livlige natteliv. Diskotekerne ligger side om side, og der foregår noget til langt ud på natten.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Livet på landet i Bulgarien

Men Bulgarien er dog langt mere end strandliv og natteliv. Lejer du en bil, vil du opleve, at man blot få kilometer inde i landet møder noget af det gamle Bulgarien, selvom der også her er bygget nyt og renoveres. Man møder bonden med sin hestevogn, man ser kvinderne foroverbøjet i markerne, og man støder på det gamle landsbyliv, hvor de lidt ældre kvinder sidder med deres broderier, som videresælges på markederne til købelystne turister. Bulgarske broderier er usædvanligt smukke.

I enhver lille bulgarsk landsby er der selvfølgelig et spisested, en gammel kro eller et gæstehus, hvor krofatter og kromutter hygger om gæsterne. Sprogligt kan det være en udfordring, når man skal bestille. Noget menukort er der heller ikke, men med forskellige fagter kommer der dog lidt mad på bordet.

Bo du ved sortehavskysten må ikke snyde sig selv for med billeje at tage småture – eller længere ture – ind i landet. Så vil du også opdage, at Bulgariens natur er meget varieret. Der er alt fra frugtbare sletter og 3.000 meter høje bjerge til vilde vandfald, floder og store skove. Der er rig mulighed for at parkere lejebilen og vandre en tur i den skønne natur. Bulgarien er desuden fyldt med gamle klostre, der er placeret i det ene pragtfulde natursceneri efter det andet. Endelig er der et utal af kurbyer og wellness-centre.

Hvis du ikke vil stege i solen i håb om at blive brun, kan du alligevel blive sort, hvis du tager til Pomoriesøen tæt på Sunny Beach. Her kan du smøre sig ind i sort mudder til ukendelighed. Det hævdes, at en mudderbehandling er god mod nyreproblemer og gigt.

Lej en bil i Bulgarien

Leje af bil i Bulgarien er både nemt og billigt. Med vores søgefunktion her på siden, finder du nemt og hurtigt billig billeje i Bulgarien, som er den mest anbefalelsesværdige måde at opleve landet på egen hånd på.

Med biludlejning i Bulgarien kommer du bekvemt rundt til landets mange historiske seværdigheder, blandt andet de mange klostre, der ligger rundt omkring. Bulgarien byder tilmed på små hyggelige byer og utrolig spændende landskaber, som også bør opleves fra en lejebil. Bestiller du bilen hjemmefra, kan du hente bilen et valgfrit sted i Bulgarien, når du ankommer.

Det er billigt at bestille en lejebil i Bulgarien, men sørg for at sikre dig, at du er godt forsikret, for trafikkulturen er ikke som i de nordiske lande. Du kan læse mere om forsikringer på billeje i Bulgarien i søgemaskinen.

Nyttige links

Visit Bulgaria [Engelsk]

Find den billigste lejebil i Bulgarien Find Billeje her --> Sammenlign priser her