Billeje i Varna Lufthavn

Bestil din billeje i Varna lufthavn i Bulgarien med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Varna, Sortehavets bulgarske kyst og den øvrige del af det nordøstlige Bulgarien.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Varna lufthavn, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Varna, Sortehavet og det nordøstlige Bulgarien i dit helt eget tempo.

Varna lufthavn

Varna lufthavn. Foto-kredit: Meliha. Oploadet under licensen CC BY-SA 3.0.

Information om Varna lufthavn

Varna lufthavn bærer det officielle navn Letishte Varnaeller Varna Airport på engelskog har lufthavnskoden VAR. Lufthavnen ligger på adressen 9000 Varna, Bulgarien, ca. 9 kilometer fra centrum af Bulgariens tredjestørste by Varna i provinsen af samme navn i den nordøstlige del af Bulgarien.

Med omkring 2,3 millioner passagerer og omkring 18,000 flyvninger om året er lufthavnen den tredjestørste i Bulgarien. Lufthavnen har tre terminaler, men i skrivende stund er der kun de to af dem, terminal 2 og 3, der er i brug.

I skrivende stund er der flere flyselskaber, der flyver til Københavns (Kastrup) lufthavn, samt et enkelt, der flyver sæsonmæssigt til Odense, Aalborg og Billund. Der er også i skrivende stund direkte flyvninger til Stockholm og Oslo lufthavn.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Varna Lufthavn

Der er i skrivende stund flere biludlejningsfirmaer tilstede i Varna lufthavn, herunder både det internationalt kendte Europcar og andre som Top Rent a Car og et par lokale biludlejningsfirmaer. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i lufthavnen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Varna og det nordøstlige Bulgarien. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Varna lufyhavn online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til lufthavnen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Varna lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Varna lufthavn

Der findes mange interessante og seværdige steder i det nordøstlige Bulgarien, som du kan opleve med en lejebil fra Varna lufthavn, foruden naturligvis Varna selv, der byder på masser af store kulturelle og historiske seværdigheder.

F.eks. rummer området nogle af de bedste kyststrækninger og badedestinationer i Bulgarien, herunder det berømte Golden Sands, der er et af de mest populære badesteder ved den bulgarske Sortehavskyst.

Du kan forneden se nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Varna lufthavn, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af lufthavnen.

  • Varna (ca. 9 km)
  • Dobritj (ca. 45 km)
  • Sjumen (ca. 81 km)
  • Razgrad (ca. 121 km)
  • Burgas (ca. 136 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for Varna lufthavn her

Find den billigste lejebil i Varna Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her