Billeje i Sofia Lufthavn

Bestil leje af bil i Sofia Lufthavn i Bulgarien, hvis du vil hurtigt og nemt videre til din endelige destination. Sofia er Bulgariens hovedstad og landets største by, og er en utrolig spændende destination at besøge, men med billeje kan du også let besøge andre byer i denne del af Bulgarien.

Sofia Lufthavn er den største internationale lufthavn i Bulgarien. Foto: Pascal Reusch, CC BY-SA 3.0

Bulgariens største lufthavn

Sofia Lufthavn (SOF) ligger 5 kilometer øst for hovedstaden og er landets travleste lufthavn. Lufthavnen, der årligt benyttes af omkring 7 millioner rejsende, betjenes af en lang række flyselskaber med ruter til resten af Europa, heriblandt Easyjet og Ryanair.

Siden årtusindskiftet er Sofia Lufthavn blevet renoveret og udbygget ad flere omgange. I forbindelse med 70 års jubilæet i 2006 åbnede man således nye en ny landingsbane og en ny terminal (T2), som i 2013 blev udvidet yderligere. I den ene ende af den nye terminal har man lavet en endestation for Sofias metro (Line 1). Det tager omkring 20 minutter at køre med metroen herfra ind til det centrale Sofia.

I lufthavnsterminalerne finder du et begrænset, men tilstrækkeligt udvalg af butikker og spisesteder, hvor du kan få forskellige drikkevarer og lette anretninger. Derudover er der de sædvanlige faciliteter såsom lounges, vekselkontorer, hæveautomater og ikke mindst et godt udvalg af biludlejningsselskaber.

Du finder de fleste af de kendte biludlejningsselskaber i ankomsthallen lige efter toldkontrollen i begge terminaler. Det inkluderer alle de store, kendte udlejere som Avis, Hertz og Sixt, men også mindre, lokale firmaer du måske ikke umiddelbart kan nikke genkendende til.

Leje af bil fra lufthavnen i Sofia

Der er gode vejforbindelser fra lufthavnen ind til Sofia, ligesom du med din egen lejebil også kan vælge at køre ad A1 direkte til Burgas ved Sortehavet. Der er altså gode grunde til, at du bestiller billeje i Sofia Lufthavn. Særligt hvis du ikke blot skal ind til centrum, er fordelene ved en lejebil mange. Først og fremmest slipper du helt for at være afhængig af offentlig transport, men kan i stedet rejse i dit eget tempo.

Betyder prisen på din lejebil noget for dig, bør du booke den i forvejen. Møder du blot op i ved skranken i lufthavnen uden en reservation, er der ingen garanti for, at der er en ledig bil af den ønskede type. Har du allerede en bestilling, vil det normalt også gå mere tjept med ekspeditionen.

Bruger du CarTrawler’s søgemaskine, som du finder øverst her på siden, kan du med blot én søgning få en overskuelig liste over de billigste priser på biludlejning i Sofia Lufthavn. Søgemaskinen leder nemlig automatisk efter de bedste tilbud fra de forskellige udlejere i lufthavnen, så du selv slipper for at tjekke prisen hos hver enkelt firma.

Prisen på lejebilen inkluderer blandt andet fri kilometer og de lovpligtige forsikringer. Der er derimod ingen skjulte gebyrer i prisen.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Oplev mere med billeje i Sofia Lufthavn

Der er gode muligheder for at flyve billigt til Bulgarien, og det er derfor oplagt at bestille billeje i Sofia Lufthavn. Mange bruger da også lejebilen til hurtigt at rejse videre mod de populære badebyer ved Sortehavet. Har du lejet en bil, er der dog også mange andre interessante destinationer og udflugtsmål tættere på Sofia.

Når først du har udforsket den bulgarske hovedstads seværdigheder og kulturliv, kan du med din lejebil for eksempel tage på en udflugt til nogle af de mindre, charmerende landsbyer i området. Her har du en bedre chance for at opleve det traditionelle Bulgarien. En bil gør det desuden nemt at tage på ture ud til nogle af de smukke naturområder, som kan være svære at nå ud til med offentlig transport.

Populære udflugtsmål inden for kort rækkevidde

  • Vratsa – hyggelig landsby Vrachanski Balkan Natureparken
  • Sapareva Banya – populær spa-by
  • Plovdiv – romerske ruiner
  • Rila Nationalpark

Nyttige links

Du kan finde mere information om lufthavnen på den officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Sofia Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her