Billeje i Bourgas Lufthavn

Nyd strandlivet ved Bourgas. Kilde: Todor Bozhinov

Tag familien med på bilferie ved den bulgarske sortehavskyst. Bestil leje af bil i Bourgas Lufthavn online og spar på transporttiden fra lufthavnen til dit hotel, og få samtidig mulighed for at køre rundt og udforske området ved Bourgas og kysten på egen hånd.

Lufthavnen

Bourgas Lufthavn ligger helt ud til Sortehavet mellem selve Bourgas by og den populære ferieby Sunny Beach. Lufthavnen er ikke meget stor, men med knap 3 millioner passagerer årligt er den alligevel den næststørste i Bulgarien. Takket være sin placering er Bourgas Lufthavn især populær blandt ferierejsende i sommersæsonen, hvor der blandt andet er direkte ruter hertil fra byer som Moskva, London, Oslo og Wien.

Selve lufthavnen består af én landingsbane og én terminal, som kun har få år på bagen. I 2013 blev den gamle terminal således i 2013 afløst af en ny, moderne Terminal 2 med bedre plads og flere faciliteter for de rejsende, som omfatter adskillige spisesteder og butikker. Tæt ved ankomstområdet finder du derudover et godt udvalg af biludlejningsselskaber, der blandt andre tæller National, Enterprise, Europcar, budget og Hertz.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Book biludlejning i Bourgas Lufthavn

Med biludlejning i Bourgas Lufthavn kan I køre direkte fra lufthavnen, som ligger omkring 10 kilometer uden for selve byen, til jeres ferielejlighed eller hotel. De mest populære af Sortehavets sydlige feriebyer såsom Sunny Beach, Nessebar, Sozopol, Dyuni og Elenite er således alle inden for rækkevidde af Bourgas Lufthavn, når du lejer en bil. Vil du ikke bruge hele ferien ved vandet, er der også masser af skønne landskaber inde i landet at opleve, når du har en lejebil til rådighed.

Bourgas har en spændende og skøn natur og som kystby byder Bourgas selvfølgelig også på skønne sandstrande. Med en lejebil fra Bourgas Airport kommer I nemt hen til de bedste strande. Det tager desuden kun lidt over en halv time at køre fra lufthavnen til Sunny Beach, en af de mest populære feriebyer ved den bulgarske sortehavskyst. Ligger dit hotel i denne livlige ferieby, kan billeje desuden være en kærkommen mulighed for nogle dage at tage lidt væk fra de mest turistede områder.

Benytter du dig af billeje, kan du nemt kombinere afslapning på stranden med spændende udflugter. Med en lejebil kan du for eksempel nemt besøge Bulgariens største naturpark, Strandzha-naturparken, som ligger syd for byen.

Lej en bil i Bourgas Lufthavn

Vil du være helt uafhængig af offentlig transport i ferien? Så bestil din billeje i Bourgas Lufthavn (lufthavnskode BOJ) hjemmefra. Det kan du hurtigt gøre i søgemaskinen her på siden. Du skal bare angive den ønskede lejeperiode for at få en hurtigt oversigt over billige priser fra de forskellige biludlejningsselskaber i Bourgas Lufthavn.

Har du specielle ønsker til din lejebil? Det er nemt at gøre din søgning endnu mere præcis ved at bruge filterfunktionen. Du kan for eksempel indsnævre søgeresultatet yderligere, hvis du kun er interesseret i lejebiler af en vis størrelse eller kun vil se tilbud fra bestemte firmaer.

Som by har Bourgas, der er den næststørste by på Sortehavskysten, alt det, du har brug for i ferien, men er måske ikke den historisk mest interessante, omend byen har både et historisk og etnografisk museum. Men med billeje i Bourgas Lufthavn kan du vælge at tage din udlejningsbil og køre en tur langs kysten, nordpå, hvor den spændende by, Nessebar, der er over 3000 år gammel, ligger. Nessebar, som i 1983 blev sat på UNESCOs verdensarvsliste, ligger på en halvø i Sortehavet og her kan du gå på opdagelse mellem ruiner og andre spor fra historisk tid.

Populære destinationer inden for rækkevidde

  • Sunny Beach
  • Nessebar
  • Sozopol
  • Dyuni
  • Elenite

Nyttige links

Lufthavnens hjemmeside

Find den billigste lejebil i Bourgas Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her