Billeje i Estland

Da Estland er et relativt lille land med gode veje, kan man drage stor fordel af at leje en bil. Estland er et smukt land med mange naturparker som fx Matsalu National Park og Lahemaa National Park.

Den bedste måde at se disse fantastiske områder som indeholder alt fra skove til moser er ved at leje en 4-hjulstrækker. Hvis du rejser om vinteren, bør du have snedæk og om muligt snekæder. Udover de lave priser for biludlejning, er biler fra Billejeinfo dækket hvis de bliver stjålet, i tilfælde af sammenstød, vejskat og lokal moms. Derudover indeholder biludlejning ubegrænset antal kilometer – uanset om du lejer til forretning eller ferie.

Billejeinfo udlejninger kommer med ekstra muligheder som fx GPS, ski rack og børnesæder. Husk at nogle biler har mere bagagekapacitet end andre, og vores biler også kan fås med automatgear og dieselmotor. Estland er ikke medlem af EU og bruger derfor sit eget valutasystem – den estiske kroon. Som medlem af Schengen-samarbejdet kan du frit køre mellem Estland og dets nabolande uden at vise pas eller ID. Dette er dog ikke garanteret på udlejningsbiler så forhør dig hos vores ansatte før du rejser.

Estland information og miniguide

Estland er et af de baltiske lande i det nordlige Europa og har en lang kystlinje med Østersøen og Den Finske Bugt. Estland har grænser med Letland og Rusland og deler have med Sverige og Finland.

Esterne er udprægede naturelskere og har mange beskyttede områder, som fx Karula National Park og Lahemaa National Park som har bugter, halvøer og skove. Lahemaa National Park ligger kun 50 kilometer øst for hovedstaden Tallinn. Derudover er der også Matsalu National Park, Sooma National Park (hvor tørvemoser kan findes) og Vilsandi National Park som dækker 238 kvadratkilometer inkluderende 163 kvadratkilometer hav og 160 øer. Et andet spændene syn er Jägala Falls som er Estland største vandfald.

Estland har meget korte somre og meget hårde og lange vintre, så der er ikke meget tid på året til at se landskabet uden at blive konfronteret med kraftigt vejr.

Da Estland er med i Schengen-samarbejdet er der mange der bevæger sig frit på tværs af grænserne uden et visum. Tallinn har den største lufthavn med daglig trafik fra de omkringliggende skandinaviske lande. Luftfartsselskaber som flyver til Tallinn inkluderer bl.a. Finnair, SAS, Lufthansa, LOT, CSA og Air Baltic. Easyjet er et af de få billige luftfartsselskaber, som flyver mellem Tallinn og andre europæiske storbyer. Den lokale valuta er den estiske kroon (krone) og den bedste kurs fås, hvis man venter med at veksle penge til man er i Estland.

Er du i bil kan du komme til Estland fra Warszawa i Polen eller Moskva i Rusland. Det er muligt at leje en bil fra billejeinfo i begge disse hovedstader. Vælger de i stedet at leje i Estland er priserne endnu lavere.

En anbefalelsesværdig endagsrejse er, hvor du er kører fra Tallinn til Tartu som er Estland næststørste by. Turen tager omkring 5 timer; landskabet er spændene og vejene er gode. Mange rejsende er bl.a. interesseret i de historiske aspekter i Estland, især resterne af den kommunistiske fortid.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Estland med CarTrawler

På billeje.info samarbejder vi med søgemaskinen fra Car Trawler som sammenligner priser fra alle biludlejningsselskaber i Estland. Indtast dine ønsker i søgemaskinen og få et stort udvalg af lejebiler og priser. Du kan læse mere om billeje med CarTrawler og få flere informationer i vores FAQ om biludlejning.

Find den billigste lejebil i Estland Find Billeje her --> Sammenlign priser her