Billeje i Tallinn

Bestil din billeje i Tallinn i Estland med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Tallinn og det nordvestlige Estland.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Tallinn, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Tallinn og det nordvetslige Estland i dit helt eget tempo.

Tallinn

Tallinn. Foto-kredit: Maigi. Oploadet under licensen CC BY-SA 3.0.

Information om Tallinn

Tallinn ligger ud til Den Finske Bugt i Harjumaa-amtet i den nordvestlige del af Estland. Byen er hovedstad og største by i Estland med omkring 450.000 indbyggere. Byen blev første gang sat på verdenskortet i 1154, men den første fæstning på Toompea-højen blev bygget helt tilbage i 1050.

Tallinn har også engang været i danske hænder, da Valdemar II tilbage i 1219 erobrede byen. Tallinn blomstrede især i det 14. århundrede som en handelsby og meget af det historiske centrum, som man kan se idag, blev bygget dengang.

Tallinns gamle bydel, Vanalinn, er et af de bedst bevarede middelalder-kvarterer i Europa, og blev erklæret verdensarv af Unesco i 1997. Tallinn er desuden det største politiske, finansielle, kulturelle og uddannelsesmæssige center i Estland og bliver ofte kaldt for Europas Silicon Valley på grund af byens mange start-up-firmaer, der har det højeste antal startup per person i Europa.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Tallinn

Der er pt flere store internationalt kendte biludljeningsfirmaer tilstede i Tallinn, såsom Hertz, Sixt og Avis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i byen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Talinn og det nordvestlige Estland. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Tallinn online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Tallinn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Nærmeste lufthavn

Den nærmeste internationale lufthavn er Lennart Meri Tallinn lufthavn med lufthavnskoden TLL, der ligger kun omkring 8 kilometer uden for hovedstadens centrum.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Tallinn

Der findes mange interessante og seværdige steder i det nordvestlige Estland, som du kan opleve med en lejebil fra Tallinn, foruden naturligvis Tallinn selv, der byder på masser af store kulturelle og historiske seværdigheder.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Tallinn, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af byen.

  • Kolga (ca. 55 km)
  • Rakvere (ca. 100 km)
  • Haapsalu (ca. 100 km)
  • Pärnu (ca. 127 km)
  • Viljandi (ca. 160 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Tallinn her.

Find den billigste lejebil i Tallinn Find Billeje her --> Sammenlign priser her