Billeje i Bosnien-Hercegovina

Bosnien-Hercegovina er et lille bjergrigt land, der gemmer på både spektakulær natur og fascinerende kultur. Begge dele får du mest ud af med en lejebil. Billeje i Bosnien-Hercegovina er en desuden den bedste måde at opleve landets kultur og historie på nærmeste hold. Hos Billeje.info samarbejder vi med alle biludlejningsselskaber om billig billeje i Bosnien-Hercegovina, og du kan nemt og hurtig sammenligne priser og ledige lejebiler i søgemaskinen.

Den offentlige transport i Bosnien-Hercegovina – især jernbanenettet – er med international hjælp blevet genopbygget efter krigens ødelæggelser. Det er derfor muligt at komme rundt til de fleste dele af landet med tog og især bus, men det kan være en meget langsommelig affære. Vil du gerne rejse i dit eget tempo og ikke være afhængig af hullede køreplaner, er billeje i Bosnien-Hercegovina derfor det bedste valg. Bestil din lejebil online i søgemaskinen her på siden og spar penge på  din biludlejning.

Stari Most som forbinder de to dele af Mostar over floden Neretva. Foto: Yu Siang TeoUnsplash

Geografi og klima

Bosnien-Hercegovina ligger på Balkanhalvøen i det indre af det tidligere Jugoslavien. Landet er meget bjergrigt – mindre end en tiendedel af arealet ligger lavere end 150 m.o.h. Bjergene er ofte skovklædte og er visse steder over 2000 meter høje. I nord, langs grænsefloden Sava, er der frugtbare slettelandskaber, og i sydvest, langs den kun 20 km lange kyst ud til Adriaterhavet, dominerer et typisk middelhavslandskab.
Hovedstaden, Sarajevo, ligger i den centrale del af landet ved floden Bosna, som oprindeligt gav navn til den ene af landets to historiske enheder: provinsen Bosnien. Den anden, Hercegovina, ligger i sydvest og udgør en femtedel af det samlede areal.
Efter krigens slutning i 1995 blev Bosnien-Hercegovina opdelt i to nye enheder: den muslimsk-kroatiske Føderationen Bosnien & Hercegovina og Republika Srpska, som er et etnisk serbisk område.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Udforsk Bosnien-Hercegovina med billeje

Under krigen fra 1992 til 1995 blev landets infrastruktur stærkt beskadiget. Siden da har man kunnet genopbygge store dele med international hjælp. Togene kører, og vejene er reparerede. Lufthavnen i Sarajevo fungerer igen, og der er også mindre flyvepladser i andre af landets større byer. Den største Bosnien-Hercegovina på egen hånd får du dog med billeje. På grund af det bjergrige terræn kan det i nogle dele af landet selv med lejebil også tage længere tid end beregnet at komme omkring. Der er heldigvis meget at se undervejs, så det er aldrig kedeligt!

Bosnien-Hercegovina har aldrig endnu ikke turisme af særligt stort omfang til trods for at landet har meget at byde på hele året. I hovedstaden Sarajevo og mindre byer som Mostar og Jajce finder du charmerende bykerner, gamle kulturarvssteder og en farverig historisk blanding af øst og vest. Dertil kommer landets fantastiske natur, som inkluderer de fantastiske Kravice-vandfald og nationalparker, der indbyder til aktive oplevelser for hele familien.

Aktuelle tilbud og kampagner

Bemærk, at der i forbindelse med tilbud og kampagner i Bosnien-Hercegovina kan gælde særlige betingelser for din billeje som for eksempel en kilometerbegrænsning. Det er derfor altid en god ide at læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du laver den endelige bestilling af din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler, som står bag søgemaskinen her på siden, kan finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Sådan finder du billigste billeje i Bosnien-Hercegovina

I søgemaskinen her på siden finder du nemt den billigste billeje i Bosnien-Hercegovina. Særligt i et land, hvor det kan være lidt svært selv at få et overblik over udvalget af biludlejere, er det en stor hjælp at bruge søgemaskinen fra CarTrawler. Den finder og sammenligner søgemaskinen hurtigt ledige lejebiler og priser fra alle biludlejningsselskaber i Bosnien-Hercegovina.

Takket være søgemaskinens filterfunktion er det desuden ikke svært at finde den helt rigtige lejebil, som passer til dine behov. Du kan for eksempel bruge denne til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i ovenstående artikel med informationer om billeje i Bosnien-Hercegovina

Find den billigste lejebil i Bosnien-Hercegovina Find Billeje her --> Sammenlign priser her