Billeje på Cypern

De fleste seværdigheder på Cypern er nemt tilgængelige, hvis man har en bil til rådighed. Foto: Klaus D. Peter

Den nemmeste måde at komme rundt på Cypern på er i en lejebil. Den offentlige transport er uregelmæssig og strækker sig ikke ud til alle de interessante områder. Hos Billeje.info kan du sammenligne priser på billeje over hele Cypern.

Billeje på Cypern gør dig i stand til at opleve de mange varierede arkæologiske attraktioner, fra stenalderen til romertiden, som er spredt over hele øen samt giver dig mulighed for at opleve den uspolerede og smukke kystlinie. Ligesom i England, kører man på Cypern i venstre side, så det er en ekstra sjov lille udfordring i forbindelse med billeje på Cypern.

Den opdelte hovedstad Nicosia, med de velbevarede venedig-murer, bør opleves. Ligeledes skal Troodos Mountains, der står 3000 meter op i luften, og byder på fantastiske vandrestier og kunstneriske landsbyer. Man kan endda stå på ski på disse bjerge om vinteren.

Biludlejning på Cypern giver dig også mulighed for at besøge de traditionelle cypriotiske markeder hvor du kan købe lokale vine og delikatesser. Hvis du søger billig billeje på Cypern så er det en god idé at booke hjemmefra. Vi anbefaler også at du lejer bilen lige fra lufthavnen af så du kan nyde friheden af en bil lige fra start af.

I vores søgemaskine kan du søge på aktuelle tilbud blandt alle biludlejningsselskaberne på Cypern. Du finder garanteret en bil og en pris der passer til dig/jer.

Nedenfor har vi samlet en række interessante links og praktiske informationer i forbindelse med billeje på Cypern.

Visit Cyprus. Cyperns officielle hjemmeside for turister
Cypern på wikipedia
Cypern på Google maps

En blanding af flere kontinenter

Cypern er øen der ofte er beskrevet som blandingen af Asien, Europa og Afrika. Netop på grund af øens fordelagtige placering, så oplever man hurtigt en blanding af flere verdener på samme sted.

Store sletter med et tørt klima, høje sneklædte bjerge og strande med hvidt sand – lige ved siden af det azurblå hav. Bestil billig billeje på Cypern, hvis du vil opleve alt dette på én enkelt dag.
Når du kommer til Cypern, så har du muligheden for at se lidt af det hele. Cypern er nemlig en ø, hvor størrelsen betyder, at du kan begive dig rundt til mange forskellige ting på samme dag – uden at få stress. Især hvis du benytter dig af billeje på Cypern, hvor du får muligheden for at bevæge dig rundt som du lyster.

Cypern er samtidig en ø, som er meget præget af sin historie, hvor både tyrkere og grækere har ønsket sig at være i besiddelse af territoriet. I dag er der heldigvis fredeligt og idyllisk, og derfor er det også et sted, der bliver mere og mere populært for turister fra nær og fjern.

Seværdigheder og attraktioner på Cypern

På Cypern er den unikke kulturelle identitet hurtigt blevet en del af de største attraktioner på øen. Når du tager og blander tre verdensdele, så kan udfaldet kun være positivt, og det lever man højt på i landet.

Hvis du besøger hovedstaden på Cypern, Nicosia, vil du opdage, at det ikke er ligesom enhver anden hovedstad. Faktisk er Nicosia opdelt mellem Tyrkiet og Grækenland, og derfor går der igennem byen det, som også er kendt som FN’s grønne linje. Et ingenmandsland eksisterer, indtil man har fundet en anden løsning på problemet.

Det betyder, at du i Nicosia kan opleve både græsk og tyrkisk kultur, og det er med meget småt mellemrum. Fra kirke til moske og fra Euro til Tyrkisk Lira på 5 minutter.

På den sydlige del af Cypern er der store flotte sandstrande med plads til masser af mennesker. Især byen Limassol er kendt for at være et populært turiststed med plads til afslapning hele dagen og selvfølgelig fest hele natten. Udover Limassol er der flere forskellige steder at vælge imellem – alt afhængigt af hvilken form for rejse du ønsker.

En god idé, hvis du vil nå det hele, er billeje på Cypern, således undgår man stress, og på den måde kan man nyde sin ferie så meget som muligt.

Ferie og transport på Cypern

Der er gode muligheder for transport på ferieøen Cypern. Når du bevæger dig rundt på øen, vil du opleve at især busser er en populær måde at rejse på.

Desværre er transporten også præget af, at landet er todelt mellem Tyrkiet og Grækenland. Derfor kan det være en god idé at benytte sig af billeje på Cypern. På den måde kommer du grænseproblemerne til livs og kan nyde den ultimative frihed, som billeje på Cypern giver.

Billig biludlejning på Cypern

Når du lander på Cypern, så kan det virke uoverskueligt at skulle til at sætte sig ind i busplaner og anden transport. Derfor kan det være vigtigt for din ferie, hvorvidt du beslutter dig for at benytte dig af billeje på Cypern eller ej.

På Billeje.info får du både billig og nem billeje på Cypern. Det vil sige, at så snart du lander på Cypern, kan der stå en bil klar til dig, og du skal derfor ikke bekymre dig om, hvordan du kommer fra lufthavnen og til hotellet. Alt er sørget for dig. Læs mere om billeje fra Cypern Lufthavn.

Det gør din ferie mere afslappende, og du får en frihed, der er meget større end, hvis du ikke benyttede billeje på Cypern. Når man rejser rundt på Cypern, vil man hurtigt opdage, at øen simpelthen har for meget at byde på, og man derfor ikke bør spilde sin tid. Bestil billig billeje på Cypern nu og få del i de goder, som billeje kan give dig.

En af Cyperns dejlige strande. Kilde: MrsLogic

Med den noget uregelmæssige transport, der er på øen, er det en stor fordel at finde billig billeje på Cypern online, så man kan komme rundt på hele øen og opleve alle de interessante områder, dette land har at byde på.

I 2004 blev Cypern medlem af EU. Officielt er hele Cypern medlem, men EU-lovene opretholdes kun i den sydlige del af landet. Populært siges det, at Cypern er delt op i den sydlige græske del og den nordlige tyrkiske.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Oplev Cypern med en lejebil

Gennem historien har landet været besat af mange forskellige riger og lande, men har hovedsageligt haft græsk og tyrkisk som sprog. De første grækere kom allerede til Cypern i år ca. 1500 f.v.t. Kulturen har selvfølgelig ladet sig påvirke udefra med alle disse besættelser, hvilket bestemt ikke gør øen til et mindre interessant sted at besøge med biludlejning på Cypern.

Lej en bil på Cypern nemt og hurtigt via rent a car søgefunktionen her på siden, og med en lejebil til rådighed kommer I nemmest rundt i hele landet. I kan med fordel bestille hjemmefra inden afrejse og afhente jeres lejede bil fra en af de større lufthavne i enten Larnaca eller Paphos, når I ankommer til Cypern.

Cypern er en ø i det skønne turkisblå Middelhavet, der giver et vifte af oplevelser til den kulturinteresserede. Øen er en kombination af skønt middelhavsklima, der indbyder til afslapning, og historiske udgravninger og museer, der byder inden for til ny viden om fortidens storhed og historie. Det er oplagt at opleve Cyperne i bil og på BillejeInfo kan du sammenligne priser på billig billeje på Cypern i søgemaskinen fra CarTrawler biludlejning.

Cypern ligger 50 km fra Tyrkiets kyst med grænserne til Europa, Asien og Afrika umiddelbar nærhed. Det kan også tydeligt ses på de mange arkæologiske fund, der bliver fundet på øen, hvor det er åbenbart, at Cypern har været belejret og skiftet herredømme flere gange i løbet af tiden.

Cypern er dog ikke kun gammel historie, der udfolder sig nemlig også en historie på Cypern, som tager plads lige nu. Cypern er nemlig et delt land. På den ene side er tyrkerne. På den anden side er grækerne. Begge folkeslag vil nemlig gerne gøre krav på den skønne ø, men det er ikke så lige til, og derfor har FN også grebet ind og skabt ro og orden i landet. En fredsplan er dog endnu ikke blevet fundet mellem de to lande. Det giver en helt enestående chance for at se historien imens, den udspiller sig. Det giver også en nem mulighed for at få det bedste fra begge verdener. I hovedstaden er der ikke langt fra original tyrkisk kaffe til ægte tzatziki.

Uspoleret natur

Cypern er kun en lille ø, men naturen på øen er enormt alsidig. Du finder høje bjerge, blomsterrige dale, hvide sandstrande og golde områder, der mest af alt minder om ørken. Du finder også flotte koralrev, dybe grotter og fisk i mange farver. Vejret på Cypern er i høj grad præget af, at øen ligger midt i Middelhavet. Det gør, at du kan være sikker på en lang sommer, hvor solen altid står højt over landet – og så er det også lidt mere behageligt at springe i vandet, når det er godt opvarmet af naturen. Det turkisblå Middelhav giver dig en skøn mulighed for en varm badeferie med rig natur omkring dig.

Nicosia – Cyperns hovedstad

Nicosia er ikke kun Cyperns officielle hovedstad, det er også landets hovedstad for kulturelle oplevelser. Byen rummer fantastiske klostre, paladser, kirker og moskéer. Cyperns store udbud af kulturelle muligheder understøttes også af, at de har 10 bygninger på UNESCO’s officielle liste over verdens kulturarv, hvilket er en sikker garanti for, at ens kulturinteresse bliver vakt eller vedligeholdt.

Sport og især fodbold er også en vigtig del af Nicosia, hvor APOEL FC de seneste år har gjort fremskridt i international fodbold, hvor de blandt andet har slået FCK ud af Champions League.

Der er en behagelig og afslappet atmosfære i Nicosia. Tag en slentretur og nyd et ophold med en kølig drik på en af byens caféer.

Find dit Cypern

Hvis du er til et skønt middelhavsklima kombineret med unik kultur og en historie, der udspiller sig lige foran dine fødder, så kontakt os med det samme, så hjælper vi dig til at finde lige nøjagtigt den tur, som du kunne tænke dig. Hvad enten dit fokus på rejsen vil være, så finder du en god løsning på en billig billeje her på BillejeInfo, der passer overens med dine ønsker. Du kan også altid kontakt os om tips og råd vedr. billeje.

Billeje på Cypern

Det er meget populært at leje en bil til sin ferie på Cypern. Her på BillejeInfo samarbejder vi med CarTrawler der sammenligner priser på billeje hos alle biludlejningsselskaber i databasen. Bestiller du en billeje på Cypern så er priserne med fri kilometer så du kan kører rundt på øen uden at tænke på hvor langt du kører. Priserne på billeje igennem CarTrawler på Cypern er også med lovpligtige forsikringer og med mulighed for at afbestille din lejebil helt op til 24 timer inden afhentning.

Find den billigste lejebil på Cypern Find Billeje her --> Sammenlign priser her