Billeje i Ayia Napa

Cypern har både en flot natur og en spændende kultur – oplev begge med billeje. Foto: Marcobadotti2

Billeje i Ayia Napa er nemt og billigt. Ved at leje en bil i Ayia Napa, Cypern, kan du udforske hver enkelte afkrog af denne skønne ø, helt i dit eget tempo. Ayia Napa er en lille fiskerby på den sydøstlige kyst af øen, og stedet er berømt for at have nogle af de bedste strande i hele Middelhavet.

Ved at leje en bil i Ayia Napa, så er det nemt at udforske hele øen. Billeje.info tilbyder et bredt udvalg af udlejningsbiler, og kan arrangere afhentning flere forskellige steder, så det er både nemt og overskueligt at finde en billig lejebil i Ayia Napa.

Oplev Ayia Napa med en billig billeje

Når man har siddet lidt bag rettet i sin lejebil i Ayia Napa, så vil man opdage hvor nemt det er, at navigere i Cypern, og at man kan køre fra den ene ende til den anden på kun 1½ time. Ayia Napa har ry for at være det østlige Middelhavs svar på Ibiza, med et utal af pulserende natklubber og luksuriøse resorts, men på det seneste har byen dog ændret sig til det mere familievenlige, og tiltrækker nu også mange familier med børn.

Resultatet er en feriedestination for alle. Man kan besøge det fantastiske Marine Life Museum, eller de antikke gravsteder i Macronissos. Ønsker du at læse mere om billeje i Ayia Napa, så kan du læse mere i FAQ om billeje her på siden.

Sådan lejer du en bil i Ayia Napa hos Billeje.info

Hvis du leder efter en billig lejebil i Ayia Napa, så er du kommet til rette sted. Hos Billeje.info kan vi finde de bedste priser, og vi tilbyder desuden en kundeservice hvor du f.eks. kan afbestille din billeje få dage inden afhentning, for at sikre at du bliver tilfreds med din lejebil i Ayia Napa. Du kan bestille en billig lejebil direkte her på hjemmesiden, og du kan også besøge vores FAQ for at læse mere om biludlejning hos Billeje.info.

Lær mere om Cyperns officielle hjemmeside for besøgende og turisme og se Ayia Napa på wikipedia og Google maps.

Ayia Napa på wikipedia
Ayia Napa på Google maps

Biludlejning Ayia Napa på Cypern

Stranden ved Ayia Napa. Kilde: VisitCyprus

Hold jeres ferie i Ayia Napa på den sydlige del af Cypern. Med biludlejning i Ayia Napa kommer I nemt rundt og oplever det meste af Ayia Napa og resten af Cypern.

Bestil leje af bil i Ayia Napa på Cypern

Bestil leje af bil i Ayia Napa og oplev et af de mest populære turistområder på hele Cypern. Byen er beliggende på den sydlige del af øen, og er ikke blevet populær blandt turister uden grund. Området er spækket med smukke sandstrande og er de senere år også blevet et populært rejsemål for unge turister på grund af festerne.

Ayia Napa er dog stadig et familievenligt område, og med billeje i Ayia Napa kommer I nemt rundt til områdets mange turistattraktioner. Tag for eksempel lejebilen til Waterworld, et kæmpe vandland, hvor familien nemt kan få en hel dag til at gå.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Tag til de skønne strande med lejebil i Ayia Napa

Ud over de mange skønne strande, som området Ayia Napa er særligt berømt for, er Ayia Napa et utroligt naturskønt område, og det anbefales klart, at man bestiller billeje online hjemmefra, så man kan opleve området på egen hånd.

Find den billigste lejebil i Ayia Napa Find Billeje her --> Sammenlign priser her