Billeje i Protaras

Med billeje i Protaras kan du nemt nå rundt og opleve de mange seværdigheder i området. Foto: Glen Bowman

Med billeje i Protaras kan du udforske Cyperns idyl i dit eget tempo. Protaras byder på endeløse solskinstimer, kilometervis af uberørte strande, samt en rig historie og kultur, ligesom nattelivet også har masser at byde på. Med billeje i Protaras er du sikker på, at du når rundt og oplever det hele.

Hos Billeje.info kan du leje en bil i Protaras, vi har et bredt udvalg af lejebiler til fornuftige priser, så det er både nemt og økonomisk at leje en bil i Protaras. Med billeje på Cypern når du at se mere af den smukke ø.

Oplev Cyperns gamle kultur med billeje i Protaras

Cypern er det legendariske fødested for Afrodite, kærlighedens og skønhedens gudinde, og øen har masser at byde på, både til de historisk interesserede, sportsfolk og solnydere, og med en udlejningsbil har du nem adgang til det hele.

Med billeje i Protaras, øens største badeby, kan du tage en svømmetur ved Petra Tou Roumiou; stranden hvor Afrodite rejste sig fra havets skum, eller du kan besøge de mange stenbyggede landsbyer, citronlunde og vinmarker, som præger landskabet.

Se Famagusta med billeje

Gå heller ikke glip af de antikke ruiner i Kourion, og læg også vejen forbi de større byer, Nicosia og Famagusta, som er nemme at besøge, hvis man har lejet en bil i Protaras.

Har du spørgsmål om biludlejning i Protaras, så er vi gerne behjælpelige her hos Billeje.info.

Priserne i bund på billeje i Protaras

Hvis du leder efter et godt tilbud på en lejebil i Protaras, Cypern, så kan vi hjælpe dig her hos Billeje.info. Vi tilbyder et bredt udvalg af lejebiler til rimelige priser, ligesom vi gør alt hvad vi kan, for at du bliver tilfreds med din udlejningsbil i Protaras.

Du kan finde mere information i vores FAQ om billeje, og du kan også ordne din billeje direkte her på siden.

Du kan læse mere om det område Protaras ligger i på byen Paralimnis officielle hjemmeside.

Kirke i Protaras. Kilde: Visitcyprus

Leje af bil i Protaras på Cypern

Lej en bil i Protaras på Cypern og kom nemt og bekvemt rundt på øen. Med en lejebil til rådighed, kommer I nemt til og fra jeres hotel eller ferielejlighed, og der er i seværdigheder og attraktioner masser af grunde til at bestille biludlejning til jeres ferie i Protaras på Cypern.

Faktisk er Protaras et oplagt feriested for både unge, ældre og børnefamilier, der ønsker at holde ferien tæt på vandet. Protaras er en rigtig turistby, så selvfølgelig er det en god idé at bestille billeje i Protaras på Cypern.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Hold badeferie med biludlejning i Protaras på Cypern

Det kan være den rene luksus at holde sin ferie i Protaras, hvis man er mest til at ligge ved flotte sandstrande og spise på restaurant om aftenen. Protaras har også et rigt natteliv, og vil man undgå støjen fra byens diskoteker helt, er det nok en god idé at finde et hotel lidt uden for selve byen, hvorfor billeje her også er en rigtig god idé.

Biludlejning i Protaras

Bestiller I biludlejning hjemmefra kan I også køre en tur langs kysten og eventuelt gå en tur der. Vil man undgå for mange turister i højsæsonen, er man nødt til at tage sin lejebil og køre lidt uden for Protaras.

Find den billigste lejebil i Protaras Find Billeje her --> Sammenlign priser her