Billeje i Limassol

Limassol er et godt udgangspunkt for bilture rundt på Cypern. Foto: Marcobadotti2

Ved at leje en bil i Limassol, Cypern, kan du nemt opleve Cyperns største ferieby og dens omgivelser. Med strande der strækker sig så langt øjet rækker, og de bløde Troodos-bjerge der rejser sig bag byen, så nyder Limassol en perfekt beliggenhed. Den bedste måde, at få mest muligt ud af ferien på, er ved at leje en bil i Limassol.

Hos Billeje.info tilbyder vi et bredt udvalg af lejebiler, og du har mulighed for at vælge mellem flere forskellige afhentningssteder. Så hos Billeje.info er det nemt og overskueligt at finde et godt tilbud på en lejebil i Limassol, Cypern.

Oplev Limassol med en billig billeje

Uanset om du er på udkig efter at shoppe på de mange lokale markeder, besøge nogle af øens mange vingårde, eller ligge på stranden, så vil du gøre din tur nemmere ved at leje en bil i Limassol. Ved at benytte sig af biludlejning i Limassol, vil man få mest muligt ud af sin tid på Cypern.

Man kan blandt andet benytte sin lejebil til at køre til det nærliggende slot og middelaldermuseum, hvor Richard Løvehjerte blev gift med Berangaria af Navarra i det 12. århundrede. Eller man kan besøge Kourion; en gammel landsby dateret tilbage til det 8. århundrede. Ønsker du at leje en bil i Limassol, Cypern, så kan du finde hjælp her hos Billeje.info.

Sådan lejer du en bil i Limassol, Cypern, hos Billeje.info

Hvis du leder efter gode priser, så kan du med fordel leje en bil i Limassol, direkte her hos Billeje.info. Vi gør alt hvad vi kan, for at sikre os, at du bliver tilfreds med din udlejningsbil til din ferie i Limassol, Cypern. Du kan finde mere information ved at læse vores FAQ om billeje, og du kan også booke din lejebil direkte her på siden.

Læs mere om Limassol på byens officielle hjemmeside.
Limassol på wikipedia
Limassol på Google maps

Hotel ved Limassol strand. Kilde: Visitcyprus

Limassol er Cyperns største by, regnet i størrelse, og den andenstørste by, målt på antal indbyggere og er da også et populært rejsemål blandt turister, der hvert år besøger øen. Med biludlejning i Limassol på Cypern, kan I udforske området på den sydlige del af Cypern i eget tempo.

Leje af bil i Limassol på Cypern

Bestiller i billeje i Limassol på Cypern, er der mange muligheder for at komme ud og opleve både Limassol, men også resten af Cyperns utroligt mange seværdigheder og attraktioner. Men I kan sagtens få tiden til at gå i Limassol alene. Tag for eksempel jeres lejebil ud til Limassol Slot ved den gamle havn eller kør ud til ruinerne af den gamle by Kourion, som ligger tæt ved havet, og som er blevet en af de mest populære turistattraktioner.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Oplev mere med billeje i Limassol

I september måned, kan I opleve den årlige store vinfestival, der er i Limassol, og der er sikkert også en masse at opleve resten af året, som man bedst kan komme rundt til, hvis man har booket billeje i Limassol på Cypern. Tager man af sted i løbet af efteråret eller foråret er der god grund til at opleve Limassol Karnevalet, som er en af øens største fester i februar eller marts måned.

Find den billigste lejebil i Limassol Find Billeje her --> Sammenlign priser her