Billeje i Larnaca lufthavn på Cypern

Cypern Lufthavn er også kendt som Larnaca lufthavn (LCA) og er den største ud af flere lufthavne på øen. Selve lufthavnen er et bindeled mellem Europa og Mellemøsten, og derfor er der for hvert år flere og flere flyselskaber, der vælger at sende deres fly over netop denne lufthavn. På grund af denne udvikling vokser lufthavnen også i støt tempo. Der er planer om at udvide med flere terminaler, og der også en plan om at få flere afgange. Du kan også bestille billig billeje i Cypern Lufthavn, da der er mange forskellige biludlejningsfirmaer, der giver dig som rejsende mulighed for billeje i Cypern Lufthavn.

På Cypern er der flere forskellige lufthavne, man kan lande i, men Larnaca er den største. Det er også på grund af dens fordelagtige placering på den idylliske ø, at der er mange der lander i Cypern lufthavn.

Da der er kort til strand og hovedstad, er det næsten som om, at placeringen er nøje udtænkt efter de turister, der vælger destinationen.

Cypern har meget forskelligt at byde på, og man bør derfor ikke tage fejl af stedets stigende popularitet, og hvorfor at folk altid virker så tilfredse med deres ophold på øen. Der er lidt af det hele på Cypern, og derfor er det et anbefalelsesværdigt sted at besøge, hvis man både ønsker strandferie og kultur. Bestil billig billeje i Cypern Lufthavn, hvis du også gerne vil have adgang til de fjerneste kroge af øen. Der er flotte landskaber, historiske seværdigheder og samtidig en meget harmonisk blandet kultur.

Seværdigheder og attraktioner i Cypern

Cypern har mange forskellige attraktioner, men inden for de sidste par år er den attraktion, der har skabt mest opmærksomhed, nok de store hvide strande. Dette skyldes blandt andet, at vi mennesker, igennem medier og film, har fået det billede af ferier, at det skal være hvide strande med azur-blåt vand. Der er flere og flere mennesker, der vælger Cypern som feriedestination, fordi der er unik mulighed for både at nyde en god badeferie, men samtidig få et indblik i et land, som har en interessant historie.

Den anden store seværdighed er nemlig den opdelte hovedstad Nicosia, hvor der både er en tyrkisk del og en græsk del. Der er derfor mulighed for at opleve både pool og Hamam (tyrkisk bad) inden for bare et lille område. Det gør byen til en unik kulturel sammensmeltning, og noget som ikke kan opleves andre steder i verden. De to dele er skilt af FNs grønne linje, som er et ingenmandsland, der fortsat eksisterer i den oprindelige form og kommer til at gøre det så længe, der ikke er en anden løsning på problemet. Du kan faktisk også krydse linjen, hvis du ønsker det. Dette kan gøres på flere forskellige måder, men med billeje fra Cypern Lufthavn kan du selv, på egen hånd, krydse linjen fra en kultur til en anden.

Cypern har også høje bjergkæder med mulighed for at lære den lokale natur lidt bedre at kende, og derfor er der også mange frilufts-entusiaster, der vælger Cypern, da de kan være her i idylliske omgivelser.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transportmuligheder fra Cypern lufthavn

Da der på Cypern slet ikke er lagt nogen jernbane, så skal man tage bussen for at komme rundt. Når du lander i lufthavnen på Cypern, vil du derfor opleve, at du enten skal med en bus eller med en taxa for at komme til din destination.

Hovedstaden Nicosia ligger ca. 40 kilometers afstand fra lufthavnen, og det kan derfor tage lidt tid, inden man når frem, og det er ikke sikkert, at det er behageligt for alle at sidde i en bus i så lang tid.

Til den lejlighed kan billeje fra Cypern Lufthavn være løsningen på problemet. Med billeje i Cypern Lufthavn kommer du udenom problemer som hænger sammen med den offentlige transport, samt du kan nyde den frihed, som en lejebil allerede fra Lufthavn giver dig.

Da der på Cypern er mange ting, man kan opleve, så kan det anbefales, at man benytter billeje i Cypern for at nå det hele. Det er nemlig et fantastisk land og en fantastisk ø, der kræver i hvert fald 2-3 dage, som udelukkende skal bruges på at opleve øen. Det går selvfølgelig langt hurtigere, hvis man har en lejebil fremfor offentlig transport.

Billig billeje i Cypern lufthavn

Billeje i Cypern, f.eks. fra lufthavnen, er heldigvis ikke noget, der koster det hvide ud af øjnene. Du kan tjekke priserne her på billeje.info, hvor der bliver udbudt både billig og nem billeje til din ferie på Cypern. Hvis du ønsker en ferie, hvor du kan slappe af og smide bekymringerne på hylden, vil billeje fra Cypern Lufthavn være muligheden for, at du kan få det hele.

Du får en frihed du ellers ikke får – så bestil billig billeje i Cypern Lufthavn nu.

Find den billigste lejebil i Cypern Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her